Kwaliteitsplein
Woning en Tuin

EPDM prijs voor overige producten

EPDM prijs voor dakbedekking

Deze tekst zal gaan over de EPDM prijs voor dakbedekking. Dit materiaal is niet voor niets bijzonder populair gedurende geruime tijd. De EPDM prijs is zo laag, omdat de grondstoffen voor dit product ook laag zijn. Vanzelfsprekend drukt dat de prijs aanzienlijk. Voorts geldt dat de afschrijvingstermijn erg lang is. Dat betekent dat u dubbel voordelig uitbent. De prijs ligt in eerste instantie immers laag, maar blijft dat ook omdat het product lang meegaat. Bij Interexpress kunt u zeer voordelig EPDM inkopen. Ik verwijs naar onze website, waar u meer informatie alsmede onze contactgegevens aan zult treffen.

EPDM prijs voor overige producten

Omdat de EPDM prijs van zichzelf al laag ligt, zijn er meer zaken waar dit type materiaal voor wordt gebruikt, waarvan de prijs vervolgens ook weer laag ligt. Zo bestaan er hemelwaterafvoeren ( men spreekt ook wel over ‘regenpijpen’), isolatieplaten en stroken van genoemd materiaal. Dit alles is voor een lage prijs bij ons in te kopen. Wie slim is, gaat dan ook naar Interexpress. Wij hebben niet alleen een lage prijs, maar ook:

  • hoge kwaliteit;
  • goede, klantgerichte service.

Ga niet naar de concurrent, maar vraag bij ons een offerte aan.

De voordelen van Interexpress

De voordelen van onze firma ten opzichte van de concurrenten zullen inmiddels wel duidelijk zijn. De lage EPDM prijs en de goede service heb ik zojuist al even genoemd. Ik zal nu nog nader ingaan op waarom de kwaliteit zo hoog is. Wij verkopen namelijk ze zogenaamde Europese EPDM dakbedekking, die een stuk beter is dan de Amerikaanse. Omdat het hier om een onbetalkte variant gaat heeft u schonere dakbedekking die u niet hoeft te reinigen en te schuren. Daarmee is ons product sneller te leveren. Bovendien is het een stuk veiliger dan de andere variant.

Voor meer info : http://www.interexpress.nl/EPDM-dakbedekking-prijs