Kwaliteitsplein
Image default
Zakelijke dienstverlening

Wilt u een koelcontainer huren voor uw evenement?

Bent u een evenement aan het organiseren dat in de zomer valt, dan is een koelcontainer huren iets wat niet op uw takenlijstje mag ontbreken. In de winter kan het soms zo koud zijn, dat u gemakkelijk uw drinken buiten ook nog koel kunt houden. In de zomer is dit echter niet van toepassing. Met een temperatuur van rond de 27 °C buiten, is er dan ook niets lekkerder dan een goed gekoeld drankje. En dat niet alleen, voor etenswaren is het namelijk ontzettend belangrijk en noodzakelijk deze goed koud te houden. Beschikt de locatie van uw evenement niet over voldoende koelcapaciteit, dan is een koelcontainer of koelcel huren de uitkomst waar u naar op zoek bent.

Hoogwaardige containers met een koel- en vriesstand

Koelcontainers en koelcellen zijn in verschillende maten en soorten verkrijgbaar. Zo zijn er tegenwoordig ook modellen te verkrijgen die zowel kunnen koelen als vriezen. Kiest u ervoor om een koelcontainer of koelcel te huren bij Douven Verhuur, dan bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en een goede service. Dit verhuurbedrijf beschikt over diverse koel- en vriescontainers met een lengte van drie of zes meter. Het model van zes meter is een van de meest gebruikte containers op evenementen binnen en buiten de Benelux. Vanwege de grote vraag naar koelcapaciteiten gedurende de zomermaanden, is het aan te raden een koelcontainer tijdig te reserveren.

Wat kan Douven Verhuur nog meer voor u betekenen?

Naast de verhuur van koelcontainers, kunt u bij het verhuurbedrijf uit Weert ook terecht voor andere zaken. Past een koelcontainer bijvoorbeeld niet op uw evenemententerrein maar bent u wel op zoek naar een kleinere koelcapaciteit? Douven Verhuur heeft meerdere koeloplossingen te bieden. Zo kunt u naast een koelcel namelijk ook een koelaanhanger huren. Deze zijn uitermate geschikt voor de wat kleinere evenementen of het verzorgen van catering bijvoorbeeld. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden, dan kunt u altijd contact opnemen met een van de medewerkers binnen het bedrijf.