Kwaliteitsplein
Aanbiedingen

FIFA TOTY

FIFA TOTY hoe werkt dat precies?

In januari is er het FIFA gala in Zwitserland waar de Gouden Bal, ook wel Ballon D’or wordt uitgereikt. De beste speler van het afgelopen jaar krijgt dus een award en heel veel eer. De afgelopen jaren zijn de winnaars misschien een beetje eentonig. Het zijn voornamelijk Ronaldo en Messi die de dienst uitmaken tijdens het gala. Tijdens het gala worden ook de beste middenvelders, beste keeper, beste aanvallers en beste verdedigers bekendgemaakt. Deze spelers worden als spelerskaart in FIFA Ultimate Team uitgegeven. Hoe werkt dat precies?

FIFA TOTY

FIFA TOTY staat voor Team of The Year, ook wel Team van het Jaar genoemd. Hier komen alle spelers in die tijdens het FIFA gala zijn verkozen tot allerbeste. Dit team komt ook zo uit in FIFA. Zij geven het uit in meerdere stappen. Om te beginnen geven zij de beste keeper en beste verdediger uit op de avond na de bekendmaking. Deze zijn dan voor maximaal twee dagen te vinden op de transfermarkt en in de packs van Ultimate Team.

Daarna brengt EA in FIFA 17 en FIFA 18 de beste 3 middenvelders uit, en dan de best aanvallers. Alle spelers zijn slechts voor 2 dagen beschikbaar. In het opvolgende weekend kun je alle spelers nogmaals vinden in de packs. Dit weekend is een van de drukste weekenden in FIFA 17 Ultimate Team.

FIFA Team of The year coins

Goedkope TOTY coins kun je ieder jaar weer kopen bij meerdere aanbieders. Zij stunten namelijk tijdens deze periode met goedkope FIFA points en FIFA coins PS4, Xbox One, PS3, android, PC en iOS. Log tijdens deze periode in op de website van FIFA coins Deals voor de beste aanbiedingen, deals en prijzen voor FIFA TOTY coins.

Team of the year, wanneer?

FIFA 17 TOTY release staat begin januari gepland. Dit valt direct na het FIFA gala. Wij hebben hier enorm veel zin in, want de kaarten zijn echt goed. Vorige jaren werden er bijvoorbeeld een 99 ronaldo, 98 messi e.d. weggegeven.

Voor meer info : https://fifacoinsdeals.nl