Kwaliteitsplein
Woning en Tuin

Platte dakbedekking begint bij Kewodak

Een plat dak biedt heel wat mogelijkheden. Zo kunt u op het dak bijvoorbeeld een extra terras of een duurzame daktuin aanleggen. Het is dan wel belangrijk dat de dakbedekking op een professionele manier is aangebracht. Anders ontstaan er gegarandeerd problemen. Gelukkig kunt u gewoon terecht bij Kewodak. Wij zijn namelijk een echte specialist in het platte dak.

Altijd een duurzame oplossing 
Bij Kewodak zetten we ons al meer dan 30 jaar in voor het duurzamer maken van platte daken. Dit doen we onder andere met energiedaken, groene daken, EPDM daken en zelfs herbruikbare daken. Het is maar net waar uw voorkeur naar uitgaat. Deze duurzame daken hebben allemaal een positief effect op het milieu. Een bijkomend voordeel is dat deze oplossingen vriendelijk voor uw portemonnee zijn. Het is dus een slimme investering voor de langere termijn.

Dakbedekking en meer
Het bouwen van duurzame daken is niet onze enige specialiteit. Want om lekkages voor te zijn, kunt u bij ons ook een onderhoudscontract afsluiten. We komen dan periodiek bij u langs om alles te controleren en eventuele problemen te verhelpen. Daarnaast kunt u Kewodak inschakelen voor het ontwerpen van uw dakconstructie. We verzorgen zelfs de bouwfysische berekeningen voor u. Op deze manier bieden we echt een totaaloplossing.

Neem contact op met Kewodak
Kewodak is actief in heel West-Nederland. Dus heeft u een dakdekker in Rotterdam nodig? Of bent u juist op zoek naar een dakdekker in Leiden of omgeving? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is.

Voor meer info : http://www.kewodak.nl/