Kwaliteitsplein
Woning en Tuin

Met trapliften behoudt u langduriger uw onafhankelijkheid

Trapliften

U bent te allen tijde van harte welkom bij Triwa trapliften. Bezoek onze toonzaal in Heerenveen en wij laten u graag enkele voorbeelden zien. Voor iedere ruimte, woning en omstandigheid is een oplossing te realiseren. We zijn u vanzelfsprekend met plezier behulpzaam met onze langdurige expertise in trapliften en andere mobiliteits hulpmiddelen.

Wilt u niet zoveel geld besteden? We hebben ook gebruikte trapliften uit voorraad leverbaar. De trapliften zijn gecontroleerd en de kwaliteit is gewaarborgd, enkel de prijs ligt een stuk lager. Het aanbod gebruikte trapliften wisselt, dus zoekt u een gebruikte traplift, neem dan even met ons contact op voor uw specifieke wensen. We helpen u met plezier.

Triwa trapliften heeft een aantal opritten in het aanbod zoals de drempel oploop. De drempel oploop is de mooiste oprit bij alle kleine hoogteverschillen die u moeilijkheden opleveren in uw omgeving als u minder valide bent of gebruik maakt van een rolstoel of scootmobiel. Voor het uiterlijk van de drempel oploop is een veelheid aan vormen en materialen leverbaar.

De basistraplift die wij verkopen bij Triwa trapliften is een vast en voordelig model. Er is een basistraplift voor een rechte trap en een basistraplift voor een gebogen trap. Veiligheid en gebruiksvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. U bent bij Triwa trapliften gegarandeerd van een uitstekende kwaliteit trapliften en andere producten.

De meest ruimtebesparende lift die leverbaar is, is onze Flex step compact. Dit model is in diverse kleuren verkrijgbaar en verder is het design naar wens aan te passen. Deze lift is zowel buitenshuis als binnenshuis bruikbaar en kan functioneren als trap en als lift. De lift is eenvoudig te gebruiken en bedienen en heeft een serie aan veiligheidsfuncties.

Niets is ontspannender dan een verkwikkend bad. Maar indien u niet meer zelfstandig in en uit uw bad kunt komen, dan is het plezier er snel van af. Triwa trapliften levert ook uitstekende badliften. Een badlift is betrouwbaar en stabiel in bad te plaatsen en heeft een draaibare zitting, waarmee u heel makkelijk in en uit bad stapt.

Met trapliften behoudt u langduriger uw onafhankelijkheid

Triwa trapliften weet een oplossing voor uw probleem. U behoeft niet te verhuizen, u kunt in uw eigen huis blijven, want trapliften zijn vlot geplaatst en ze zijn er voor iedere trap. Rechte trappen, gebogen trappen, steile trappen, brede en smalle trappen. Er is altijd een oplossing te vinden, ook voor uw trap zijn trapliften te vinden.

U heeft wellicht behoefte aan een traplift buiten, om bijvoorbeeld gemakkelijk op uw balkon te komen. Triwa levert een goede kwaliteit trapliften voor buiten. De lift is bij alle weersomstandigheden in te zetten. De metalen componenten zijn gemaakt van aluminium en verzinkt staal, waardoor ze zeer weersbestendig zijn en alle kunststof onderdelen zijn hittebestendig en beschermd tegen Uv-straling.

Triwa trapliften heeft een aantal opritten in het assortiment zoals de drempel oploop. De drempel oploop is de ideale oprit bij alle kleine hoogteverschillen die u moeilijkheden bezorgen in uw omgeving wanneer u minder valide bent of gebruik maakt van een rolstoel of scootmobiel. Voor het uiterlijk van de drempel oploop is een diversiteit aan vormen en materialen leverbaar.

Al onze producten zijn van een goede kwaliteit en u kunt eenvoudig op onze website een op maat prijsopgaaf aanvragen. Wij zijn u uiteraard heel graag behulpzaam. We kunnen in de meeste gevallen in heel Nederland en Belgie uit eigen magazijn leveren. Dus ook in uw persoonlijke situatie kunnen wij vast vlot een oplossing brengen.

Een unieke lift in het assortiment van Triwa trapliften is de therapielift. De therapielift wordt benut als traplooptrainer. Deze lift kan in een vroeg stadium meehelpen aan herstel. Deze lift is aan beide zijden voorzien van een stabiel en veilig hek en heeft naar voorkeur in hoogte verstelbare treden. Deze trainingslift is inklapbaar en met wieltjes verplaatsbaar.

Naast onze goede kwaliteit trapliften en diverse andere liften, bieden wij ook diverse modellen scootmobielen en ook lichtgewicht rollators die gemakkelijk inklapbaar zijn. Ook gemakkelijk mee te nemen dus. U ziet het, wij hebben een ruim assortiment aan mobiliteits hulpmiddelen beschikbaar om u te helpen uw onafhankelijkheid te behouden.

Triwa Trapliften is de expert in traplift oplossingen

U bent te allen tijde meer dan welkom bij Triwa trapliften. Bezoek onze showroom in Heerenveen en we laten u graag een aantal voorbeelden zien. Voor iedere ruimte, woning en omstandigheid is een oplossing te realiseren. Wij zijn u natuurlijk met plezier behulpzaam met onze jarenlange expertise in trapliften en andere medische hulpmiddelen.

Vele hulpmiddelen zijn fiscaal aftrekbaar. Dit geldt zeker voor onze trapliften, maar ook voor de door ons leverbare scootmobielen en rollators. Neemt u voor uw persoonlijke situatie contact op met uw belastingadviseur. Het voordeel kan weleens flink oplopen. Bovendien kunt u via ons contactformulier wat meer informatie aanvragen over de fiscale mogelijkheden van medische hulpmiddelen.

Triwa trapliften verkoopt ook zwembadliften. Deze liften zorgen ervoor dat mensen die minder valide zijn en anders niet meer kunnen gaan zwemmen, nu weer die gelegenheid hebben. Zwemmen is bijzonder goed en gezond en het we zijn trots die mogelijkheid aan zwembaden te kunnen leveren.

De doekbadlift is een compacte en ruimtebesparende badlift. Deze lift is naast de gewone badlift een uitstekende optie als u met meer mensen woont, want met een simpele handeling verdwijnt het doek in het apparaat en is het bad vrij voor gewoon gebruik. U neemt plaats op het waterafstotende doek en met een simpele druk op de knop wordt u kalm naar de bodem van het bad verplaatst en hijst de lift u hierna weer even gemakkelijk omhoog.

Een zeer veelzijdige mogelijkheid bij niveauverschillen is wel de oprolbare oprit. Met de oprolbare oprit zijn er veel meer mogelijkheden dan bij de starre opstelling en de drempel oploop. Er is zelfs een aantal vervoersbedrijven die van deze multifunctionele oprit gebruik maken.

Niets is ontspannender dan een verkwikkend bad. Maar wanneer u niet meer zelfstandig in en uit uw bad kunt komen, dan is het plezier er snel van af. Triwa trapliften levert ook prima badliften. Een badlift is betrouwbaar en stevig in bad te plaatsen en heeft een draaibare zitting, waarmee u zeer eenvoudig in en uit bad stapt.

Triwa Trapliften staat voor u klaar wanneer het gaat om betrouwbare trapliften. Neem meteen met ons contact op.

Voor meer info : http://www.triwatrapliften.nl/