Kwaliteitsplein
Image default
Bedrijven

Schipper Ede is er voor je schuifpuien en kozijnen

Ik ben erg te spreken over Schipper Ede. De afgelopen tijd stond behoorlijk in het teken van mijn huis. Zo woon ik nu zo’n 15 jaar in hetzelfde huis. En ik ben behoorlijk toe aan vernieuwing. Dit betekent niet dat ik ga verhuizen, sterker nog er is geen haar op mijn hoofd die daaraan denkt. Maar ik ben wel van plan het een en ander te veranderen. Zo willen we de vloer opnieuw lakken, moeten er nieuwe kozijnen in de schuur, komen er zonnepanelen op het dak en lijkt het mij erg fijn om schuifpuien onder de veranda te hebben. Ik heb hier wel een bedrijf voor nodig die mij hier mee wilt helpen.

Vernieuwing

Na een aantal drukke weken zitten er al een aantal dingen op. Zo zijn de zonnepanelen geïnstalleerd en is de vloer opnieuw gelakt. Dit laatste was een heel karwei, zo hebben we een week lang boven moeten leven. Toch zijn er nog twee dingen die moeten gebeuren. Een nieuw kozijn in de schuur en een aluminium schuifpui onder de veranda. Het liefst doe ik beide dingen via één bedrijf. Waar ik dit ga doen is echter nog niet helemaal duidelijk.

Schipper Ede

Na even op het internet gezocht te hebben kwam ik uit bij Schipper Ede, een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in schuifpuien en kozijnen. Toen ik op de website van Schipper Ede terecht kwam keek ik mijn ogen uit. Een prachtige website, met goede voorbeelden van wat Schipper Ede kan bereiken. Daarnaast stonden er ook verschillende, erg positieve, recensies op. Ik had alle vertrouwen in Schipper Ede en besloot een offerte aan te vragen.

Schipper Ede maakt het waar

Ik huurde Schipper Ede in en ze gingen aan de slag. Ze begonnen, op mijn verzoek, met de schuur. Dit ging erg snel, en zag er heel erg goed uit. Vervolgens begonnen ze aan de veranda. En ook dit hebben ze heel erg goed gedaan. Het ziet er prachtig uit, ik kan niet wachten om hier gezellig een serie te kijken. Ik ben Schipper Ede heel erg dankbaar.