Kwaliteitsplein
Beauty en verzorging

Reclamebureau in Zwolle voor (sushi) restaurants

Vertrouwd reclamebureau nabij Zwolle

Wilt u ook eens heerlijk lunchen of dineren op een ongekende plek en op een onwaarschijnlijke locatie? Kom dan zeker eens langs bij Blue Sakura Zwolle. Al vanaf de eerste stap in onze kerk wordt u meegenomen in een buitengewone ervaring en ambiance. Een plek waar authentiek, geschiedenis, sfeer, belevenis en stijl centraal staan. U zult wellicht denken waarom dit zo is? Dat komt omdat Blue Sakura Zwolle gevestigd is in de Bethlehemkerk in hartje Zwolle!

Bedrijven in Zwolle kunnen terecht bij Crossmedia House voor het vormgeven van hun webdesign. Zij ontwikkelen maatwerk websites, webshops, huisstijl en helpen bedrijven met gericht online adverteren in Zwolle en omgeving.

Ook thuis heerlijk genieten van een gezellige en culinaire avond!

Ga op reis bij Blue Sakura en ontdek alle culinaire heerlijkheden van de Japanse keuken. Vanuit onze bijzondere locaties staan onze sushi chefkoks iedere dag klaar om de meest heerlijke sushi gerechten te maken uit de traditionele Japanse keuken. Hoe u start met deze reis, is helemaal aan u. Bij ons geniet u van een all you can eat sushi concept waarbij u onbeperkt sushi kunt eten voor een vast bedrag per persoon.

De #1 all you can eat Japanse sushi restaurant van Zwolle

Bourgondisch genieten van de echte Japanse keuken in een authentieke en sfeervolle omgeving? Dat is het doel van Blue Sakura. Voor veel mensen is sushi nog onbekend terrein. Daarom nodigen wij iedereen uit om te komen proeven. En dat kan op een ontspannen manier waarbij ons team u graag op weg helpt door de menukaart en de vele soorten hapjes. Ook geven we graag antwoord op uw vragen, hoe sushi bereid wordt, wat de ingrediënten zijn, en hoe je het moet eten. Standaard serveren wij onze tafels namelijk met stokjes, een sushi schaaltje en een flesje soja saus. Precies zoals ze dat in Japan ook doen!

En om op een laagdrempelige manier kennis te maken met sushi bieden wij bij Blue Sakura één vast tarief voor onbeperkt lunch of diner. Voor een vast bedrag eten is voor veel mensen een duidelijke en transparante manier om uit eten te gaan in Zwolle. We hanteren voor kinderen een aangepast tarief ten opzichte van volwassenen en dat geldt ook voor onze tarieven doordeweeks en in het weekend. Wilt u een tafeltje reserveren, dan kunt u telefonisch contact opnemen via 038 – 333 53 33.

Vier kerstfeest bij u thuis of in ons restaurant

Kerst is dé tijd van het jaar voor gezelligheid, familie en vrienden. De kerstbomen staan te schitteren in de woonkamers en de sfeerlichtjes hangen op iedere hoek van de straat. Ook bij ons in het restaurant brengen we de kerstsfeer helemaal tot leven. Echt de moeite waard dus om langs te komen. Bij Restaurant Blue Sakura geniet u van een uitgebreid sushi kerstdiner zonder dat u hier uren voor in de keuken hoeft te staan. Het enige wat u hoeft te doen is naar ons centraal gelegen restaurant in Zwolle te komen, en wij regelen de rest! Wanneer u plaats neemt serveren wij de lekkerste Japanse gerechten voor u. Houd u a.u.b. wel rekening mee dat u tijdig reserveert, want de reserveringen gaan tijdens kerst altijd erg hard. Reserveer daarom snel of neem contact met ons op voor meer informatie over onze sushi tijdens kerst.

Laat klanten online bestellen op je eigen website

Geniet u tijdens de feestdagen liever thuis van sushi? Ook daarvoor biedt Blue Sakura de oplossing met ons eigen online sushi afhaalmenu. Via onze website kunt u sushi bestellen die wij ook in het restaurant serveren. Daarnaast hebben we ook complete sushi menu’s die vele soorten sushi bevatten, ideaal voor degene die niet kunnen kiezen.

Dankzij onze centrale ligging zijn wij eenvoudig te bereiken per openbaar vervoer. Het trein en metrostation bevindt zich op loopafstand van ons restaurant. Ook per auto bent u vanaf de snelweg in no-time bij ons restaurant. Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheid is aan de Burgemeester van Roijensingel.

Start vandaag nog met uw eigen website en neem contact op met Crossmedia House. Zij kunnen u verder helpen met websontwikkeling. SEO in Zwolle, online adverteren op social media en Google én tot slot het bedenken van een nieuwe logo en huisstijl. Bellen kan via 074 – 851 26 65 of mail ze op info@crossmediahouse.nl.

Voor meer info : https://www.crossmediahouse.nl