Kwaliteitsplein
Beauty en verzorging

Je huid lichter maken met een crème

Je huid lichter maken met een crème

Er zijn verscheidene crèmes op de markt voor wat betreft het bleek maken van de huid. Daar waar voorheen alles puur met chemische bestanddelen werd gemaakt, komen er nu steeds vaker producten op de markt die op natuurlijke wijze tot stand zijn gekomen. Een crème die de huid lichter kan maken hoeft dus allang niet meer schadelijk te zijn. Het voordeel van dit soort producten is dat je in principe niet op hoeft te letten hoeveel je erop smeert.

Ook is een kuur over het algemeen niet nodig, je kunt gewoon doorgaan tot de huid de desgewenste lichtheid heeft bereikt. Daarna is het slechts een kwestie van bijsmeren, als de huid weer donkerder gaat worden. Er is dus geen kliniek meer nodig, of vreemde middelen waar je huid eventueel een allergische reactie op kan krijgen. Gewoon rustig de crème op je huid smeren, het liefst tweemaal daags en je kunt na  ongeveer zes tot acht weken al een significant verschil zien.

Maak je Huid binnen 7-8 weken lichter en kies voor Huid bleken met Skinlight Creme.

Hoe werkt een huidbleek creme?

Een huidbleek creme werkt vrij simpel.Je brengt het aan op je huid waar je het lichter wilt hebbben. Bijvoorbeeld:

  • Gezicht, hals en nek
  • Pigmentvlekken
  • Oksels en/of knieholtes
  • Pigmentsnor
  • Melasma (over het hele gezicht)

De creme breng je dus uitsluitend aan op de huid die je ook daadwerkelijk wilt behandelen. Skinlight is in staat de huid tot 3 tinten lichter te maken. Je ziet niet meteen resultaat, bij intensief gebruik duurt dat proces ongeveer 8 weken. De creme dringt tot drie huidlagen door en remt de aanmaak van melanine af. Een belangrijk iets want dit is de veroorzaker van de donkere huid. Bij Melasma en hyperpigmentatie breng je de creme over heel het gelaat aan. Bij andere aandoeningen uitsluitend op de donker geworden huid.

Geeft Skinlight een blijvend resultaat?

Wanneer je de creme twee keer per dan intensief gebruikt, dan kun je ervan uitgaan dat de huid blijvend licht blijft. De creme dringt tot drie huidlagen door, maar houd er rekening mee dat de huid zich continu vernieuwd. Zodra de derde huidlaag naar de oppervlakte komt, kan daarna de huid weer donker kleuren. In dat laatste geval pak je de behandeling weer op totdat je opnieuw het gewenste resultaat behaald hebt. Overigens hoeft dit niet altijd zo te zijn, pigmentvlekken bijvoorbeeld hoeven niet diep in de huid te liggen. Dus dit verschilt wel heel erg per persoon.

Kan ik een gratis huidadvies ontvangen?

Bij Skinlight kun je inderdaad een gratis huidadvies ontvangen. Zij hebben dan wel wat informatie van je nodig zoals om welk huidprobleem het gaat, hoelang je er last van hebt, of het in de familie voorkomt en nog wat van dat soort vragen. Vervolgens krijg je dan een advies op maat om eindelijk van je huidprobleem af te komen. Maak hier zeker gebruik van want dat scheelt een hoop tijd en uitproberen.

Waar kan ik Skinlight kopen?

Skinlight is te koop via hun eigen webshop of via bol.com. Voor mensen uit het buitenland is Skinlight ook te verkrijgen op Amazon. Alvast veel succes met de behandeling. Wil je graag nog wat ervaringen lezen, dan doe je dat het beste via hun eigen website. Veel succes met de behandeling!

Voor meer info :