Kwaliteitsplein
Energie

Ducttape

Ducttape

Eigenlijk is een goede ducttape in ieder huishouden onmisbaar. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het bevestigen of repareren met deze sterk verstevigde kleefband.

Zo kun je bijvoorbeeld kabels bij elkaar binden zodat deze niet meer door de war raken, kun je scheuren repareren of bijvoorbeeld luchtroostertjes afdekken. Ook op vakantie is de ducttape niet te missen voor een reparatie aan de voortent of het luchtbed want stel je voor dat het ‘s avonds inregent of dat je zinkt met je luchtbed.

De ducttape is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten en het is verstandig om te kijken welke ducttape het meest geschikt is voor jouw toepassing. Je kunt kiezen voor de traditionele zilverkleurige ducttape dat we allemaal kennen of je kunt kiezen voor een versie met een leuk kleurtje of zwart. Zo kun je bijvoorbeeld voor het bij elkaar houden van kabels de verschillende kabels een ander kleurtje geven.

Je ducttape kun je gemakkelijk online bestellen zodat je het supersnel in huis hebt en aan de hand van de duidelijke foto’s en de productomschrijvingen weet je dan in één oogopslag welke van de vele soorten tape jij nodig hebt.

Met ducttape kun je je spullen markeren of coderen en je kunt gemakkelijk tijdelijke reparaties uitvoeren die soms acuut moeten gebeuren. Het tape is gemakkelijk te scheuren en te verwijderen als dat nodig mocht zijn, zonder dat je het oppervlakte beschadigt. Als je het ducttape eventueel wilt verwijderen dan zullen er geen vervelende lijmresten achterblijven wat jou een hoop schoonmaken scheelt.

Het tape is ijzersterk en heeft, zelfs als het wordt gebruikt in vochtige ruimtes, een lange levensduur. Ducttape kan met gemak tegen vocht en tegen UV en zal hierdoor dus niet worden beïnvloed. Als je het ducttape wilt losmaken om het later op een andere plaats terug te plakken dan is dat geen enkel probleem. Zolang je het rustig lostrekt en zorgt dat het niet dubbelvouwt kun je het later ergens anders weer gebruiken.

 

 

 

 

 

Voor meer info : http://www.waltox.nl