Kwaliteitsplein
Image default
Bedrijven

Kussens Sissy-Boy

Na een lange dag op kantoor wil je natuurlijk niets liever dan neerploffen op de bank. Een fijn stel kussens hoort daar natuurlijk ook bij! Kussens zijn niet alleen fijn om op te liggen en in weg te kruipen, ze creëren ook een hele knusse sfeer in je woonkamer. Je shopt de mooiste kussens bij Sissy-Boy. Kussens zijn perfect om een frisse update aan je inrichting te geven, want een kleine verandering heeft soms een groot effect! Ga je voor sierkussens in verschillende kleuren en patronen of kies je toch voor simpel en basic? Kussens zijn er in allerlei soorten maten en materialen. Hieronder lees je hoe je met kussens heel makkelijk stijl kunt toevoegen aan je kamer.

1. Creëer een contrast

Een keer toe aan wat anders, maar geen zin om heel de kamer op zijn kop te zetten? Het veranderen van je kussens kan al veel verschil maken. Het leuke aan kussens is dat je helemaal los kunt gaan met materialen, patronen en kleuren. Door een contrast te creëren tussen je kussens, komt je kamer helemaal tot leven. Ga bijvoorbeeld eens voor een kussen met all over insectenprint. Door te variëren met kussens in verschillende printen of formaten, maak je van je saaie bank een speelse en aantrekkelijke relaxplek. Bij Sissy-Boy vind je allerlei soorten kussens.

2. Positionering is belangrijk

Kussens kunnen een groot verschil maken in je kamer, maar het is belangrijk dat je ze wel goed plaatst. Kies er voor om kussens in verschillende maten en vormen te combineren of creëer juist een uniform geheel door kussens van dezelfde grootte te kiezen. Plaats ze vervolgens zo dat er een soort van patroon of symmetrie in de opstelling zit, dit zorgt namelijk voor een uniek en heel stijlvol effect!

3. Houd rekening met de stijl van je woning

Je wilt een keer wat anders, maar het is alsnog erg belangrijk om de huidige stijl van je woning in je achterhoofd te houden. Je wilt namelijk wel dat de ruimtes een geheel blijven vormen. Dat brengt rust en sfeer. Felgekleurde kussens passen goed in een woonkamer met veel grijstinten. Heb jij juist een hele lichte kamer? Dan kan een felle keur juist zorgen voor een overweldigend effect. En dat wil je niet! Een kussen in een donkere tint past dan veel beter. Sissy-Boy heeft het voor je.

Kussens kunnen echt het verschil maken in jouw woonkamer. Durf te experimenteren met kleuren, patronen en formaten en zie je interieur stukje bij beetje veranderen!