Kwaliteitsplein
Huishoudelijk

Tips om een eerlijke slotenmaker te vinden

 Voor iedereen is het zeer belangrijk om een eerlijke en betrouwbare slotenmaker in te huren. Of je nu veel of weinig werk hebt, toch moet je goed op je huis letten. Een slotenmaker heeft volledig toegang tot je woning, en dat maakt je zo hulpeloos als de geleverde dienstverlening niet goed gedaan wordt. Hier vind je enkele belangrijke tips om een betrouwbare en ervaren slotenmaker, die ook zin voor verantwoordelijkheid heeft, te vinden.

  • Vraag eerst eens in het rond bij vrienden en buren die je vertrouwt, wie ze je kunnen aanbevelen. Als het niet lukt, zoek dan hulp bij een organisatie of bij een lokale ordedienst of handelsvereniging.
  • Probeer op de tweede plaats uit te zoeken of de slotenmaker lange tijd in dezelfde plaats gewerkt heeft, en als dat zo is dan is het meestal wel zo dat hij eerlijk is.
  • Kijk op de derde plaats ook of hij een licentie of toelating heeft om een bedrijf te runnen en verifieer de geldigheid ervan.
  • Ten vierde moet je je ervan vergewissen of de dekking van de verzekering volstaat om elk verlies, zoals schade aan jouw eigendom of bij slechte oplevering van het werk, te vergoeden.
  • Ten vijfde zou je hem om actuele referenties moeten vragen en ze nagaan.
  • Op de zesde plaats moet je hem om zijn certificaten en kwalificatie attesten vragen en kijken of deze ook betrekking hebben op vakbekwaamheid.
  • Op de zevende plaats vraag je een geschreven bestek en beoordeel je de extra’s die betaald moeten worden en alle vormen van kortingen, zodat je er een gedacht van kunt krijgen .
  • Tenslotte moet je ook zeker zijn dat hij alle sleutels heeft teruggegeven en geen originele sleutel heeft achtergehouden waarmee hij binnen kan.

 

Het zou zeer verstandig zijn om er werk van te maken om een eerlijke en betrouwbare slotenmaker te zoeken om het werk te doen.

 

Wilt u er zeker van zijn dat uw sloten op een professionele manier beveiligdt worden? Bezoek onze aanbevolen Utrechtse slotenmaker onder de naam “Locksecure” en u zult garant staan voor hoogwaarde service en kwaliteit.

http://www.locksecure.nl

 

 

Voor meer info :