Kwaliteitsplein
Image default
Gezondheid

Hoe werkt een e-sigaret?

De elektronische sigaret, die nu enkele jaren geleden is gemaakt, is een geweldige kans om de risico’s van traditionele sigaretten te verminderen. De werking is vrij eenvoudig: een e-liquid wordt verwarmd door een weerstand, waardoor deze gaat verdampen. Elke verbranding wordt dus vermeden, wat de gevaren die eraan verbonden zijn aanzienlijk beperkt. Het apparaat wordt elektrisch aangedreven met verschillende instellingen en kan zich aanpassen aan elke stijl van vapen. Er zijn dus veel mogelijkheden voor rokers om een ​​elektronische sigaret te vinden die aan hun behoeften voldoet.

Hoe werkt een e-sigaret?

Er zijn drie dingen om het te laten werken:

  • Een batterij die de elektronische sigaret elektrisch van stroom voorziet.
  • Een reservoir is het element dat u met vloeistof vult.
  • Een weerstand; een metaaldraad in contact met katoen of vezels. Het katoen of de vezel wordt gedrenkt in e-liquid die verdampt wanneer het garen wordt verwarmd. De weerstand zit in de tank.

Onthouden:

De kwaliteit van een e-sigaret is het resultaat van een alchemie tussen een stroom, een weerstand, een luchtstroom, een e-liquid en een vapoteur. De batterij wordt gebruikt om de weerstand te verhitten om de vloeistof te laten verdampen. De aanzuiging mengt tegelijkertijd lucht met stoom. Het inademen van deze damp veroorzaakt een treffer en simuleert tabaksrook. De keuze van een vape-batterij is het eerste belangrijke criterium wanneer u u afvraagt ​​welke vape je moet kiezen: door zijn kwaliteiten zal de batterij, of de batterij voor mods, een scala aan gebruik van u e-sigaret bepalen, evenals een kwaliteit actueel. Als u een zware roker bent en nieuw bent met de elektronische sigaret: een tip, kies een batterij met een grote autonomie. De keuze van de clearomiser is ook belangrijk: deze bepaalt welke weerstand en welke luchtstroom wordt gebruikt. De keuze van de clearomizer voor vapen moet daarom in overeenstemming met die van de batterij worden gemaakt, niet alleen qua design maar ook qua toepassingsgebied.

In termen van vorm:

Wat betreft de vormen van e-sigaretten, de keuze is enorm. Er zijn cilindrische of rechthoekige elektronische sigaretten…. Er zijn dozen, waarop we een clearomizer installeren, maar ook kits waar de clearo in de elektronische sigaret is geïntegreerd. Elk markeert zijn specifieke kenmerken. En voor degenen die originele vormen willen testen, zijn er elektronische waterpijpen en elektronische pijpen.

Aarzel niet om aan het avontuur te beginnen!