Kwaliteitsplein
Wijn

Whiskey glazen als Sinterklaas cadeau.

Nog een paar weken en Sinterklaas is weer in het land. Dit betekend dat heel wat Nederlandse gezinnen gaan lootjes trekken. Het enige nadeel is dat je vooraf weer moet verzinnen wat je nou eenmaal graag wil hebben voor Sinterklaas. Whiskey glazen zouden eventueel het ideale Sinterklaas cadeau kunnen zijn. Het is een leuk presentje voor een echte whiskey liefhebber. Helaas zoek je wel iets unieks en dit is lastig. Meestal kom je uit bij whiskey glazen van de favoriete whiskey. Dit is natuurlijk leuk, maar wat als je eens een andere fles koopt? Gelukkig is er nu de Whiskey Glazen Shop. Een webwinkel waar je terecht kan voor unieke whiskey glazen.

Whiskey glazen voor 5 december.

Whiskey glazen voor 5 december is natuurlijk geen cadeau voor de kinderen, maar wel voor volwassenen onder elkaar. Meestal heb je geen extreem hoog budget en dit maakt helemaal niet uit. Wij verkopen al whiskey glazen onder de € 20. We hebben zelfs exclusieve whiskey glazen voor de wat luxere whiskey’s. Heb je best een groot budget voor Sinterklaas? Shop eens voor whiskey glazen met karaf. Wij hebben dit soort whiskey glazen ook in ons assortiment opgenomen. Uiteraard van een uitstekende kwaliteit en prachtig om op het dressoir neer te zetten.

Whiskey glazen gemaakt uit helder kristalglas.

Whiskey glazen kunnen als Sinterklaas cadeau geven worden, maar moeten natuurlijk wel van een bepaalde waarde zijn. Wij verkopen o.a. glazen gemaakt van echt kristalglas. U merkt dit zelfs bij het drinken van uw favoriete whiskey. De whiskey blijft beter op temperatuur en u kunt langer genieten van de smaak. Er is meer ruimte om de whiskey te laten ontwikkelen inclusief de unieke rokerige smaak. Het maakt niet uit wat voor een whiskey u drinkt. Dit is echt het mooiste Sinterklaas cadeau voor een echte whiskey drinker. Maak het cadeau eventueel compleet met een paar whisky stenen!

Voor meer info : http://www.whiskeyglazenshop.nl