Kwaliteitsplein
Wijn

Whiskey glazen cadeau geven voor speciale gelegenheden.

Soms ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een speciale gelegenheid. Je hebt iets bijzonders te vieren of je zoekt iets speciaals. Dit mag best wel wat kosten, maar je hebt geen idee wat. Of je hebt iets leuks gezien, maar je vind dit eigenlijk net te duur om te geven. Whiskey glazen valt perfect onder de categorie met speciale cadeaus om te geven bij speciale gelegenheden. Natuurlijk moet de gene aan wie je het cadeau geeft wel een echte whiskey liefhebber zijn. Je hebt er anders natuurlijk ook helemaal niets aan. Mocht je een whiskey liefhebber kennen, waarvoor je nog een leuk cadeau zoekt, dan hebben wij een aantal gelegenheden waar de glazen bij passen voor je op een rijtje gezet.

Whiskey glazen bij een bruiloft.

Is de bruidegom een echte whiskey drinker? Aan de vrouw geef je al snel een bosje bloemen of iets anders vrouwelijks. Alleen wat geef je aan de man? Een fles whiskey kan al snel flink in de papieren lopen. Nog een nadeel is dat de bruidegom de fles zo achterover tikt. Daar gaat jouw aandenken aan een gelukkig bruidspaar. Gelukkig hebben wij de oplossing namelijk whiskey glazen. In de Whiskey Glazen Shop hebben we glazen in vrijwel ieder budget. Er zit dus altijd wel een setje tussen die net zo duur is als een bos bloemen en die lekker wegtikt!

Whiskey glazen voor een verjaardag.

Je bent op zoek naar een verjaardagscadeau voor een man. Geloof me dit is bijna niet te doen! Je weet dat iemand toevallig helemaal gek is van whiskey. Gelukkig hebben wij hiervoor de oplossing namelijk whiskey glazen. Mocht je een groot budget hebben dan kan je er direct een leuke karaf bij geven. Je hebt zo een uniek cadeau waar de jarige regelmatig gebruik van gaat maken.

Whiskey glazen voor Vaderdag.

Op Vaderdag mag je jouw vader best weleens in het zonnetje zetten. Als hij een echte whisky liefhebber is dan bestaat er slechts één ding en dat zijn whiskey glazen! Wie kan er nou niet genieten van een heerlijke rokerige smaak whisky. Door het favoriete drankje van je vader in een kristalglas te schenken kom het drankje nu nog beter uit!

 

 

Voor meer info : http://www.whiskeyglazenshop.nl/