Kwaliteitsplein
Image default
Wijn

Een wijnabonnement nemen om voordelig te genieten

Vindt u het fijn om altijd voorzien te zijn van wijn? Dan schakelt u de expertise in van het bedrijf Wijnhuis Oktober. Deze wijnkenners verzorgen een wijnabonnement voor u van A tot Z. Door een wijnabonnement af te sluiten bij deze specialisten profiteert u van een verassende selectie wijnen tegen voordelige prijzen. De wijnen van een pakket worden altijd persoonlijk geselecteerd door de deskundige medewerkers van dit bedrijf. Ze kiezen voor een heerlijke mix aan diverse soorten wijnen, zoals verassende, spannende en onbekende wijnen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. U heeft de mogelijkheid uit diverse abonnementen en kiest precies het pakket dat aansluit op uw wensen.

Een abonnement kiezen dat aansluit op uw wensen

Bij Wijnhuis Oktober in Breda, Noord-Brabant, heeft u de keuze uit drie verschillende abonnementen. Kies voor een klein abonnement met drie flessen, een middel abonnement met zes flessen of een groot abonnement met twaalf flessen. Vervolgens bepaalt u zelf de frequentie: maandelijks of per kwartaal. Wanneer u kiest om de wijnen per kwartaal te ontvangen dan bezorgen deze specialisten uw wijn in maart, juni, september en december. De wijnen worden te allen tijde afgestemd op het seizoen, zodat u geniet van een bijpassend wijntje welk seizoen het ook is.

Organiseer een wijnproeverij bij u thuis

Wilt u graag een wijnproeverij organiseren bij u thuis omdat u zin heeft in een gezellige avond of omdat u graag nieuwe wijnen wilt ontdekken? Ook dan schakelt u de specialisten van Wijnhuis Oktober in. Dit is namelijk de perfecte manier om een gezellige avond door te brengen met vrienden, familie of dierbaren. U ontvangt een pakket bij u thuis waarbij alle informatie die u nodig heeft voor de wijnproeverij in de doos zit. Wilt u graag een wijnproeverij bij u thuis organiseren of een abonnement afsluiten? Neem dan contact op met de specialisten van dit bedrijf of meld u aan via de website.