Kwaliteitsplein
Image default
Particuliere dienstverlening

Organiseer eenvoudig de keuken met een handige lade indeling in de besteklade

Niets is fijner dan een goed georganiseerde keuken, ongeacht of je thuis kookt of in een restaurant werkt. Wanneer alle spullen netjes en schoon op hun plek liggen, wordt het koken een veel fijner en meer ontspannen proces. In de professionele keuken is deze georganiseerde werkwijze zelfs een echte must om gerechten op tijd uit te serveren! Ben je op zoek naar een prettige manier om meer overzicht te krijgen in je keuken, thuis of op het werk? Bijvoorbeeld in de besteklade, de lade met de dressingflessen of de specerijenkast? Dan is een lade indeling die je bij Orgalux bestelt een goede uitkomst!

Maak een keuze uit de verschillende materialen, kleuren en indelingen

Met een van de lade indelingen wordt het eenvoudig om je besteklade op collectie of soort in te delen, maar maak je ook eenvoudig een andere overzichtelijke vakindeling. Zo is het mogelijk om snel flessen, kruiden, bestek en nog veel meer in te delen. Kies er bijvoorbeeld voor om vier keer dezelfde verdeler te kopen om je besteklade in te richten, zodat je eenvoudig een lade indeling per collectie maakt. De vakverdelers zijn in verschillende materialen en kleurtinten verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan Steel Sasha, Steel Simon of Steel Stavros – allemaal lade indelingen van staal in verschillende kleurpaletten. Deze materialen zijn een goede keuze wanneer je een moderne inrichting hebt of juist wilt werken in een zo steriel mogelijke keuken. Daarnaast heb je ook de keuze uit Wood William, Wood Wilma en Wood Wyatt. Dit zijn lade indelingen met houtaccenten die perfect passen in de rustieke keuken.

Plaats eenvoudig jouw bestelling met nieuwe vakverdelers

Orgalux staat bekend om de uitstekende kwaliteitsproducten van verschillende merken. Bij iedere lade indeling bepaal je zelf hoe je deze gebruikt. Bovendien zijn de lade indelingen ook naast elkaar te gebruiken. Heb je de perfecte indeling voor jouw besteklade gevonden? Bestel dan jouw producten eenvoudig en betaal in de veilige betaalomgeving. De producten worden gratis naar je toe gestuurd, bijvoorbeeld thuis of op de zaak. Voldoet het product niet aan je wensen? Dan mag je deze gratis retourneren binnen 30 dagen.