Kwaliteitsplein
Particuliere dienstverlening

Bespaar met een passiefhuis kozijn

Met een modern passiefhuis kozijn of hout en aluminium kozijnen kan een hoop energie bespaard worden in jouw woning of gebouw. Ben je toe aan nieuwe kozijnen, of wil je de isolatie sterk verbeteren? Bij Pladeko Ramen en Deuren, specialist in ramen en deuren, vind je de nieuwste generatie kozijnen van de hoogste kwaliteit. Wil je meer weten over de mogelijkheden en de verschillende modellen? Lees dan verder.

Aarzel niet, en kies voor een passiefhuis kozijn

Heeft u oude kozijnen in uw woning of bedrijfspand? Langs deze weg lekt een grote hoeveelheid warmte weg. Met nieuwe kozijnoplossingen van hoge kwaliteit vergroot u niet alleen het comfort binnen, maar bespaart u ook op de energierekening. Dat maakt het een investering die zich op de lange termijn gegarandeerd uitbetaald.

Hout en aluminium kozijnen van hoge kwaliteit

Moderne modellen hout en aluminium kozijnen zijn vele malen efficiënter dan de verouderde houten frames. Het hout aan de binnenkant geeft een warme en fijne uitstraling, terwijl het aluminium aan de buitenkant uitermate goed bestand is tegen weer en wind. Dat maakt deze kozijnen nauwelijks onderhoudsgevoelig. De driedubbele beglazing van de hout en aluminium kozijnen isoleert uw woning of gebouw bovendien uitstekend.

Kies voor een passiefhuis kozijn

In een zogeheten ‘passief huis’ is de isolatie zo goed, dat het nauwelijks nog energie kost om het huis op temperatuur te houden in de winter. In de zomer blijft het huis om dezelfde reden juist aangenaam koel, en hoeft er geen airconditioning aan te pas te komen. Het passiefhuis kozijn is daar een belangrijk onderdeel van. In een gemiddelde woning lekt een hoop warmte weg langs de randen van het kozijn, waar koude lucht naar binnen kan dringen. Met een passiefhuis kozijn wordt daar effectief een einde aan gemaakt. Het is de meest efficiënte vorm van isolerende kozijnbehuizing die u op dit moment kunt aanschaffen.