Kwaliteitsplein
Image default
Groothandel

Koop nu een mooie geschenkdoos of duurzaam verpakkingsmateriaal

Voor iedereen die op zoek is naar duurzaam verpakkingsmateriaal of een unieke geschenkdoos, is VerpakkingShop.nl een goede plek om eens een kijkje te nemen. Deze webshop is gespecialiseerd in het produceren en leveren van allerlei soorten verpakkingen. Of u nu werkzaam bent in een kledingwinkel of in een bakker, hier vindt u wat u nodig heeft om uw producten te verpakken. Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Kijk dan gauw eens bij het assortiment.

Allerlei soorten verpakkingen

Het assortiment van VerpakkingShop.nl bestaat uit ruim 3.000 verschillende soorten verpakkingen. Om u een beeld te geven van het verpakkingsmateriaal waar u uit kunt kiezen, hebben we een klein overzicht opgesteld:

  • Bakken: Denk hierbij bijvoorbeeld aan saladebakken, aluminium bakken of snackbakjes. De bakken zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kunnen dus ook voor verschillende doeleinden worden gebruikt.
  • Flessen: U heeft de keuze uit drie verschillende soorten flessen: glazen flessen, HDPE-flessen en petflessen. Elk van deze flessen is van hoge kwaliteit en geschikt voor zowel voedingsmiddelen als andere producten.
  • Dozen: Wat de dozen betreft zijn er talloze mogelijkheden. Naast de dozen die geschikt zijn voor voedingsmiddelen, bent u hier ook aan het juiste adres voor een leuke geschenkdoos of juist een stevige brievenbusdoos. Meer dan genoeg opties dus.
  • Tassen: Simpele, papieren zakken tot luxe draagtassen: allemaal voorzien van een stevig handvat en geschikt voor allerlei doeleinden.

Dit overzicht is uiteraard niet volledig. Voor meer informatie over de producten kunt u het beste een kijkje nemen op de website.

Meer dan alleen een geschenkdoos of verpakkingsmateriaal

Ondanks het feit dat VerpakkingShop.nl zich richt op het verkopen van verpakkingen, kunt u hier ook voor andere, gerelateerde producten terecht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan handschoenen voor mensen die met voedingsmiddelen werken, duurzaam bestek, prijstangen, inktrollen en zakkensluiters. Bij deze webshop bent u dus in één klap klaar met al uw inkopen!