Kwaliteitsplein
Image default
Groothandel

Perfecte horecameubels zoals een gekoelde werkbank en display koelkast

De gekoelde werkbank is perfect voor horecabedrijven zoals restaurants en cafés, waar zij voornamelijk gebruikt worden voor het bereiden van diverse etenswaren en uiteenlopende gerechten. Het is de meest efficiënte manier van opbergen waarbij de ingrediënten of volledig bereide gerechten daadwerkelijk lang vers blijven. Op deze manier geeft u uw gasten altijd heerlijke maaltijden, zonder dat u ze op het moment zelf hoeft te maken. De gekoelde werkbank is gemaakt van rvs, is uitgerust met een digitaal controlepaneel waarmee u de temperatuur kunt regelen en heeft een automatische ontdooiing om ijsvorming op uw producten te voorkomen. Omdat het een koel- en vriescombinatie is, is de gekoelde werkbank uiterst efficiënt inzetbaar en vooral geschikt voor kleine en compact keuken. Wilt u de producten graag in uw zaak presenteren? Daar hebben ze bij Koopsretail ook een oplossing voor!

Presenteer gerechten aan uw klanten in de display koelkast

Een van de nadelen bij de gekoelde werkbank is dat deze dicht is – uw klanten kunnen de prachtige gerechten niet zien. Daarom is er ook een display koelkast verkrijgbaar. Dit is het ideale horecameubel om drankjes en etenswaren koel te houden en overzichtelijk te presenteren in uw horecazaak. Dit bevordert de koopintentie van de klanten, omdat zij snel nog een drankje ergens bijnemen of precies kunnen zien wat zij gaan eten. De display koelkast laat u door een gecertificeerd installateur installeren in uw bedrijfsruimte, zodat alles op de correcte manier is aangesloten.

Geniet van de beste prijs-kwaliteitverhouding

Bij Koopsretail leveren ze de gekoelde werkbank en display koelkast in verschillende formaten en modellen. In het ruime assortiment vindt u dus altijd wel een koelmeubel dat bij uw horecaonderneming past. Bij deze specialist bent u altijd verzekerd van de beste prijs-kwaliteitverhouding voor kwalitatieve Europese merken. Weet u niet zeker wat u nodig heeft? De deskundige medewerkers van Koopsretail staan voor u klaar als u contact met hen opneemt.