Kwaliteitsplein
Image default
Dienstverlening

Laat vloerverwarming infrezen en uw cementdekvloer onder handen nemen door een expert

Wilt u een vloerverwarming laten infrezen of wilt u een wapening laten aanbrengen in uw cementdekvloer in regio Boekel? Multi Vloer Brabant neemt met alle liefde uw vloer onder handen. Sinds 2001 is dit bedrijf dé vloerspecialist uit regio Brabant. Tevens is de firma een erkend leerbedrijf waar jongere generaties terecht kunnen om alle kneepjes uit het vak te leren. Het vloerenbedrijf is zeer professioneel, waarbij aandacht voor uw project en het leveren van kwaliteit altijd bovenaan staat. Het team stelt hoge kwaliteitseisen, zowel aan zichzelf als aan de materialen en producten met welke zij te werk gaan. Ontdek wat Multi Vloer Brabant voor u kan betekenen.  

Vloerverwarming: een duurzame en gezonde manier van het verwarmen van uw huis

Heeft u interesse in het laten infrezen van vloerverwarming? Multi Vloer Brabant helpt u graag. Vloerverwarming is dé oplossing om een aangename temperatuur in uw huis te behouden, vooral in de wintermaanden. Vloerverwarming is tevens een gezonde en duurzame manier om uw huis te verwarmen. Deze vorm van verwarming creëert namelijk minder vochtplekken en schimmels dan een standaard radiatorverwarming. Zeg gedag tegen koude voeten en omarm de vele voordelen van vloerverwarming!

Wapening in uw cementdekvloer

Ook wanneer u interesse heeft in het laten aanbrengen van een wapening in uw cementdekvloer zit u bij Multi Vloer Brabant op de juiste plek. Een wapening verstevigt uw cementdekvloer. Het risico op kripscheuren wordt nihil en bovendien kan de vloer zwaarder worden belast. Zo kan het risico op scheuren worden teruggebracht tot wel 70%. Voor het installeren van de wapening maken de professionals gebruik van glasvezelnetten voor dekvloeren. Dit materiaal zorgt voor een verminderde hoeveelheid aanmaakwater.

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u wapening laten aanbrengen in uw cementdekvloer of heeft u interesse in het infrezen van vloerverwarming? Ongeacht de aanpassing die u wilt doorvoeren omtrent uw vloer: Multi Vloeren Brabant, gevestigd in Boekel, beschikt over de juiste ervaring én expertise en realiseert voor u een kwaliteitsvloer, welke geheel wordt ontworpen en geïnstalleerd op maat. Ontdek de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan!

https://www.multivloerenbrabant.nl/