Kwaliteitsplein
Image default
Groothandel

De mooiste Italiaanse tegels voor een unieke sfeer in uw huis

Italië staat wereldwijd bekend als een van de grootste tegelfabrikanten ter wereld. Ook in Nederland zijn tegels afkomstig uit dit land zeer populair. Intertegel in Dordrecht heeft daarom een uitgebreid assortiment Italiaanse tegels. U koopt hier mooie vloertegels uit Italië in verschillende soorten, maten en kleuren. Intertegel is een tegelspecialist met jarenlange ervaring. Naast het kopen van verschillende tegels, kunt u deze specialist ook inschakelen voor het aanleggen van uw nieuwe vloer-, wand- of badkamertegels. Binnen de kortste keren ligt er een nieuwe tegelvloer in uw keuken.

Ieder jaar de nieuwste tegels tegen scherpe prijzen

Dit bedrijf haalt hun tegels regelrecht uit de fabriek in Italië. Meerdere keren per jaar gaan ze naar Italië om de nieuwe tegels in de kopen. Op deze manier kunnen ze u iedere keer weer voorzien van de nieuwste soorten tegels. Doordat de tegels bij deze specialist direct uit de fabriek komen, kunnen ze deze tegen scherpe prijzen aanbieden. U bekijkt de Italiaanse tegels samen met alle andere tegels uit hun assortiment, bijvoorbeeld voor een nieuwe tegelvloer in uw keuken, online in de webshop van dit bedrijf. Natuurlijk loont het ook om een keer een bezoek te brengen aan de showroom in Dordrecht. Vaak zien tegels er in het echt nog net wat beter uit dan op het internet. U ziet alle tegels met ander licht erop en maakt eenvoudiger een keuze tussen de vele soorten.

Vraag deskundig advies aan de specialist

Natuurlijk kan het voorkomen dat u vragen heeft of graag meer informatie wilt over de Italiaanse tegels. Hiervoor kunt u altijd contact opnemen met een van de deskundige medewerkers die bij Intertegel werken. Zij kunnen u telefonisch en in de showroom voorzien van deskundig advies voor het aanleggen van een nieuwe tegelvloer in uw keuken of het maken van een mooie wand. U kunt natuurlijk ook altijd een vrijblijvende offerte aanvragen om te zien of het binnen uw budget past.