Kwaliteitsplein
Groothandel

Een groothandel kaas in Nederland die het vak verstaat

Bent u op zoek naar een groothandel kaas in Nederland met een uitgebreid assortiment om uit te kiezen? Wordt u blij van een kaashandelaar met passie voor het vak en enthousiasme bij het helpen van u als klant? Bij een kaaswinkel hoeft u niet minder te verwachten. Kaas is een oer-Hollands zuivelproduct dat werkelijk overal te koop is. Niet overal wordt echter dezelfde kwaliteit geboden. Voor echt goede kaas moet u bij een specialist zijn, die weet hoe producten gemaakt worden en waarin het verschil zit.

De kaashandelaar met een breed assortiment aan zuivelproducten

Bij Intercheese Holland bent u daarvoor aan het juiste adres. Deze groothandel kaas in Nederland heeft een breed assortiment met diverse kazen van Hollandse bodem. Van Fianco en Kavital tot Maasdam en Molenwiek, van alle soorten worden meerdere varianten geleverd. Voor verschillende soorten geitenkaas en smeltkaas bent u hier tevens op de juiste plek. Het blijft bij deze kaashandelaar echter niet bij binnenlandse zuivelproducten. Diverse buitenlandse kazen worden aan horeca en particulieren geleverd. Denk hierbij aan verse kazen als feta, mascarpone en mozzarella, om al uw Italiaanse en Griekse maaltijddromen tot leven te wekken. Bent u fan van uitgesproken smaken? Dan is blauwader kaas de juiste variant voor u. Hiervan is een mooie selectie bij Intercheese Holland te vinden.

Intercheese Holland streeft naar topkwaliteit en de beste service

Kaas is veel meer dan simpelweg jong, belegen of oud broodbeleg. Het kan in alle maaltijden verwerkt worden en voegt altijd iets bijzonders toe. Intercheese Holland is een kaashandelaar met passie voor het vak, die streeft naar topkwaliteit, de beste service, innovatie, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Van bestaande kazen en eigen merken tot het maken van een persoonlijke kaas samen met u, de klant; er is veel mogelijk bij deze groothandel kaas in Nederland. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem een kijkje op de website en doe uw bestelling online.

https://intercheeseholland.nl/