Kwaliteitsplein
Image default
Gezondheid

Zit je niet lekker in je vel? Deze tips gaan je helpen!

Wil jij weer lekker in je vel zitten? Lees dan de volgende tips zodat jij je snel weer beter kunt voelen. Deze tips zijn door Nick de Waard bedacht en hij heeft meer tips in zijn artikel over het niet lekker in je vel zitten.

Doe rustig aan

Neem even een stap terug en doe rustig aan. Het hoeft niet allemaal nu meteen. Het kan ook wachten. Door geregeld even een stapje terug te doen geef jij jezelf de ruimte om weer te ontspannen. Tegenwoordig is het zo dat we veel te weinig ontspannen en dat kun je dan ook terug zien in ons drukke leven. Doe dus rustig aan zodat jij weer lekkerder in je vel kunt zitten.

Drink voldoende water

Om weer lekker in je vel te zitten is het belangrijk dat je ook genoeg water drinkt. Water zorgt ervoor dat afvalstoffen je lichaam verlaten en daardoor ook beter zijn voor je gezondheid. Hoe gezonder jij je voelt hoe lekkerder jij in je vel zit. Drink ongeveer 3 liter water per dag voor optimaal resultaat.

Ga mediteren

Natuurlijk kan meditatie niet ontbreken. Door regelmatig te mediteren kun jij voor jezelf meer rust in je leven integreren en lekkerder in je vel zitten. Meditatie helpt je om uit je hoofd en in Het Nu te stappen. Het helpt je om negatieve gedachten te laten gaan en te vervangen voor positieve ervaringen.

Ga aan de slag met een coach

Laat je begeleiden in dit proces en ga aan de slag met een coach. Iemand die jou kan spiegelen is zeer waardevol. Deze persoon zorgt er namelijk voor dat jij sneller kunt groeien waardoor jij weer lekker in je vel kunt zitten. Je kunt contact op nemen met Nick de Waard. Hij is expert op het gebied van mentale gezondheid en burn-out.

https://nickdewaard.nl/niet-lekker-in-je-vel-zitten/