Kwaliteitsplein
Image default
Gezondheid

Waarom afvallen met een afvalshake zo veel makkelijker is

Veel mensen willen gaan afvallen zodra de zomer eraan komt, in de zomer wil je er natuurlijk wel op je best uitzien. Veel mensen vinden het alleen moeilijk om af te vallen, veel mensen proberen bijvoorbeeld maar heel weinig te eten. Dit valt natuurlijk niet vol te houden, een mens heeft namelijk voldoende eten nodig om goed te kunnen functioneren. Eten speelt misschien wel de grootste rol in of je je goed voelt of niet, het is dus belangrijk alle vitamines en mineralen binnen te krijgen. De shakes van Vitaminfood zitten vol met vitamines en mineralen, hieronder kun je nog meer lezen over deze afvalshakes

Calorietekort 

Om af te vallen moet je een calorietekort hanteren, dit betekend dat je minder calorieën moet binnenkrijgen dan je verbruikt. Dit is heel makkelijk te doen door een maaltijd te vervangen met een shake van Vitaminfood, in een shake zitten namelijk veel minder calorieën maar krijg je toch het verzadigde gevoel. Doordat je minder gaat eten krijg je ook minder vitamines en mineralen binnen, de shakes van Vitaminfood zorgen ervoor dat je niet tekort komt aan deze vitamines en mineralen. Je zet dus ook een grote stap in je eigen gezondheid, door namelijk gezonder te eten ga je je ook beter en gezonder voelen. 

Makkelijk voor onderweg

Een shake is natuurlijk erg makkelijk om onderweg te drinken, een maaltijd eten is een stuk lastiger natuurlijk. Ook is een shake ideaal voor als je geen tijd hebt om een maaltijd klaar te maken, de shake is namelijk heel makkelijk te maken door alleen water toe te voegen. Je hoeft onderweg dus ook niet bij de pomp te stoppen om eten te halen, je vermijdt hiermee dus ook alle ongezonde snacks die normaal bij de pomp liggen.