Kwaliteitsplein
Image default
Bedrijven

Staycation? Koop nu je eigen SUP board!

Suppen is enorm populair en dat is niet voor niks. Niet alleen is het heel makkelijk om te leren en dus heel toegankelijk, het is ook nog eens een heerlijke combinatie van inspanning en ontspanning. Daarnaast kom je met een sup board ook nog eens op plekjes waar je anders nooit kunt komen en ben je lekker buiten en inde natuur.

Je hebt helemaal niet veel nodig om te kunnen suppen. Tegenwoordig zien we ook steeds meer opblaasbare sup boards, die het mogelijk maken om je supboard opgevouwen overal mee naartoe te nemen in een handzame rugzak.

Maar hoe kom je er nou achter welk sup board bij je past? Er zijn ontzettend veel merken en verschillende soorten sup boards, dus het is best lastig om te bepalen welk board bij je past en dat is nou precies waar Rody en Muriel van Watersport Meerstad je bij willen helpen.

Naast dat zij via hun webshop een ruim assortiment aan supboards aanbieden en je dus echt wat te kiezen geven, staan ze voor je klaar om je te helpen bij je keuze.  Rody en Muriel hechten veel waarde aan persoonlijk contact, omdat het hun overtuiging is, dat ze jullie op die manier het beste kunnen helpen. Je mag ook echt van ze verwachten dat ze goed bereikbaar zijn en dat ze de tijd voor jullie nemen! Verder zijn ze ook heel snel met verzenden, omdat ze geen ingewikkelde processen hebben met meerdere schakels.

Ben je nieuwsgierig geworden of kun je nu al niet wachten om een sup board te kopen? Neem dan snel een kijkje op de site van Watersport Meerstad en wie weet heb je dan morgen al een prachtig board als de Aqua Marina Fusion in huis. De all-round Fusion is zeer makkelijk in gebruik en bijzonder geschikt voor de beginnende SUP’er. De Aqua Marina Fusion is namelijk ontzettend stabiel, gebruiksvriendelijk en wendbaar. Daarnaast heeft het 2021 model ook gewoon een prachtig opvallend design.