Kwaliteitsplein
Gezondheid

Oogleden corrigeren

Er vindt in de wereld van plastische chirurgie veel beweging plaats. De technologieën in de cosmetische wereld worden steeds beter. Er zijn bijvoorbeeld ingrepen die voorheen altijd met een operatie werden gedaan waar vandaag de dag niet eens een mes aan te pas komt. De drempel voor een behandeling wordt daardoor steeds lager en lager. Het blijkt uit cijfers dat mensen de keuze voor een ingreep veel vaker niet doen omdat ze dan onder narcose moeten worden gebracht. Het gaat hierbij dan om grotere ingrepen zoals een borstvergroting of liposuctie.

 

Doordat de cosmetische wereld steeds groter en groter wordt en aan het veranderen is zie je steeds meer trends en ontwikkelingen. Een van deze trends is de ooglidcorrectie waar geen operatie bij nodig is. Een van de meest populaire behandelingen is de bovenooglidcorrectie. Veel mensen hebben last van hangende bovenoogleden waardoor ze dit willen veranderen. Je kunt met hangende oogleden meer druk gaan voelen op je ogen. Dit kan vermoeidheid veroorzaken of zelfs pijnlijke ogen. Natuurlijk wil je dit voorkomen, in dat geval kan een ooglidcorrectie jou uitkomst bieden. De ingreep zonder operatie wordt gedaan met behulp van een laser, deze voel je bijna niet. Er zijn wel gevallen waarbij je beter voor de operatie kunt kiezen. Wanneer je zelf twijfelt raden wij aan om naar een kliniek te gaan om je te laten inlichten of online ooglidcorrecties ervaringen op te zoeken. Je vindt hier ook vaak foto’s van ooglidcorrecties voor en na van mensen die het al eerder hebben gedaan.

 

Er zijn gelukkig in Nederland heel veel verschillende klinieken waar je uit kunt kiezen. Je kunt zoeken op meerdere factoren zoals prijzen, geografische ligging of misschien laat jij je liever leiden door eerdere ervaringen van mensen. Ga in ieder geval altijd naar de kliniek met een hoge waardering en waar jij zelf een heel goed gevoel bij hebt.

Voor meer info : https://faceland.nl/