Kwaliteitsplein
Image default
Gezondheid

Beahuis & Bloemenhovekliniek biedt professionele hulp bij ongewenste zwangerschap

Heb je onbeschermde gemeenschap gehad, waardoor je ongewenst zwanger bent? Beahuis & Bloemenhovekliniek staat je bij met professionele hulp. Tot 22 weken na je laatste menstruatie is het mogelijk om een abortusbehandeling te ondergaan. Daarnaast geven onze deskundige specialisten advies over een goede anticonceptie om een ongeplande zwangerschap in de toekomst te voorkomen.

Abortus hulpverlening aan vrouwen

Bloemenhove helpt als ervaren abortus kliniek al sinds 1971 meisjes en vrouwen van alle leeftijden bij een zwangerschapsafbreking in het eerste en tweede trimester. De abortus hulpverlening in onze kliniek is afhankelijk van de duur van de zwangerschap. Een abortus pil kan worden verstrekt tot 8 weken na de laatste menstruatie, terwijl zuigcurettage in de eerste 12 weken na je laatste menstruatie een optie is ter beëindiging van de zwangerschap. Onder lokale verdoving of een kortdurende narcose kun je in de periode van 13 tot 22 weken een instrumentele abortus ondergaan. 

Geen langdurige opname in onze abortuskliniek noodzakelijk

Je hoeft niet te worden opgenomen in onze abortuskliniek bij Amsterdam: de behandeling is poliklinisch. Afhankelijk van de duur van de zwangerschap verblijf je tussen de 5 en 10 uur in onze kliniek, waarna je in de middag of avond weer naar huis mag. De kans op complicaties tijdens of na de ingreep is zeer klein. 

Wil je meer informatie over de abortusbehandelingen in Beahuis en Bloemenhovekliniek of direct een afspraak maken? Bel ons op (023 – 528 98 90), stuur ons een e-mail of vul het formulier op onze website in. Je krijgt vervolgens zo snel mogelijk een reactie.

Voor meer info : http://www.bloemenhove.nl/nl/

Gerelateerde artikelen

Last van snurken? Dit kan zo over zijn

Bijsluiters van geneesmiddelen altijd binnen handbereik op Zivi.be!

Relatietherapeuten in gans het land