Kwaliteitsplein
Dienstverlening

Als je 1840 onthoudt, hoef je voortaan geen andere telefoonnummers meer te noteren

Je staat rustig op, maakt een ontbijtje, checkt je mail en dan kom je erachter: er is een storing bij KPN. Dit is geen beste start, maar gelukkig is daar de Klantenservicetelefoon om je bij te staan. De Klantenservicetelefoon is hét adres om telefoonnummers te achterhalen. Het nummer van je energieleverancier, je telefoonprovider, de gemeente waar je woont en het vakantiepark waar je net een booking hebt gedaan. De Klantenservicetelefoon is telefonisch te raadplegen via 1840. Als je achter je laptop of tablet zit kun je naar www. klantenservicetelefoon. nl gaan. Je kunt kiezen uit categorieën als: woningcorporaties, webhosting, verzekeringsbedrijven, telecom, pakketdiensten, incassobureaus en banken. Er worden dagelijks nieuwe nummers aan de database toegevoegd. Dit zijn een aantal recente aanvullingen: Stipte, Knab, Ennova Energie, Bart Smit en algebeld.nl. Vind jij het leuk om op de hoogte te blijven van nieuwe bedrijven en nieuwe telefoonnummers? Op www. klantenservicetelefoon. nl kun je je aanmelden door je voornaam, achternaam en emailadres op te geven.

Klantenservice van Ziggo nodig? Bel de Klantenservicetelefoon

 

Dit is het nummer van de Ziggo klantenservice: 1200 voor vaste klanten en 0900-1884 voor nieuwe abonnementhouders. De bereikbaarheid van deze klantenservice is zeer goed. Je kunt dagelijks tussen 08.00 en 22.00 uur bellen. Ook op zon- en feestdagen. Speciaal voor zakelijke klanten zijn er de volgende telefoonnummers:

-0800 0620 als sprake is van problemen en/of storingen;

-085 2085942 om bestellingen te doen.

Via de website van Ziggo kun je live chatten met een klantenservicemedewerker. En dan is er ook nog het online contactformulier. Net als veel andere bedrijven is Ziggo actief op meerdere social media. Er is een actuele Facebook-pagina. Via @ZiggoWebcare (Twitter) kun je al je vragen kwijt. Ziggo heeft regelmatig mooie aanbiedingen en extra opties. Een voorbeeld. Ben jij een ‘veelbeller’? Het ‘Volop Bellen’-abonnement van Ziggo is echt iets voor jou. Je betaalt rond de tien euro extra per maand en kunt voortaan dag in dag uit onbeperkt bellen naar vaste en mobiele telefoonnummers in Nederland.

Voor meer info : https://www.klantenservicetelefoon.nl/