Kwaliteitsplein
Image default
Mode en Kleding

De koelsjaal wint snel aan populariteit

Veel vrouwen zien als een berg op tegen de overgang. Dat is niet vreemd, want met een beetje pech gaat dit gepaard met het nodige ongemak. Nu is er gelukkig de koelsjaal. Dit is een handig en praktisch hulpmiddel tegen opvliegers. De sjaal is gevuld met kristallen die ervoor zorgen dat de aders in de hals worden gekoeld. Deze lopen rechtstreeks naar de hersenen waardoor ook de rest van uw lichaam sneller zal afkoelen. Natuurlijk is het geen wondermiddel waardoor u binnen een paar seconden verlichting voelt, maar het dragen van deze sjaal heeft wel degelijk een positief effect.

Andere toepassingen van de koelsjaal

De koelsjaal is niet alleen een adequaat middel tegen opvliegers. U kunt de sjaal ook dragen om de klachten bij een migraineaanval te verlichten. Ook als u behandeld wordt met radiotherapie of chemotherapie kan de sjaal verlichting bieden. Deze kunt u altijd veilig gebruiken, overleg met de behandelend arts is meestal niet nodig. Uw koelsjaal biedt wel tot 24 uur verlichting waardoor u zich comfortabeler voelt. Maar ook in het dagelijks leven kunnen koelsjaals uitkomst bieden. Bijvoorbeeld als u in een warme omgeving moet werken of buiten tijdens warme zomerdagen. Comfort Cooling Products is er dan ook trots op deze Canadese uitvinding in Nederland te mogen introduceren.

Bestel uw eigen modieuze koelsjaal

Bent u al langer op zoek naar een middel tegen opvliegers? Probeer dan zeker de koelsjaal van Comfort Cooling Products. De sjaal is leverbaar in tientallen kleuren en zeker niet alleen bedoeld voor dames. U kunt uw bestelling plaatsen in de webshop, waarna deze zo snel mogelijk wordt verwerkt. Na ontvangst van uw bestelde sjaal legt u deze een half uurtje in lauw water, laat hem drogen op een handdoek en u kunt hem direct uitproberen. Als u vragen heeft over het gebruik dan staat de klantenservice uiteraard voor u klaar. Op de website leest u ervaringen van andere gebruikers.