Kwaliteitsplein
Internet

Juiste kwaliteit internet thuis

Hoe lang heeft u al hetzelfde pakket thuis voor internet bellen en tv? Al enkele jaren? Heeft u zich er sinds die tijd niet meer verder in verdiept? Dan doet u er verstandig aan om hier wat tijd aan te besteden. Want de kans is vrij groot dat het toch een stuk goedkoper kan dan nu per maand. Daarnaast is het een goed moment om ook eens stil te staan bij of dit pakket nog wel het pakket is dat het beste aansluit bij uw wensen. Zo zijn de pakketten van Ziggo bijvoorbeeld tegenwoordig zo compleet dat er geen aanvullende opties meer gekozen hoeven te worden in de meeste gevallen.

Het begint met stil staan bij wat u nodig heeft. Welke internetsnelheid vindt u prettig zodat u in huis geen last heeft van traag internet. Wilt u glasvezel als dat beschikbaar is op uw adres? Of is een ADSL verbinding ook prima? Met glasvezel heeft u nog net wat stabieler internet. En wat kijkt u allemaal qua TV zenders? Voldoet het standaard pakket? Heeft u bijvoorbeeld ook een Netflix abonnement waar u veel naar kijkt voor films en series? Dan zijn er misschien geen extra zenderpakketten meer nodig via uw telecomaanbieder. Dat scheelt u weer wat geld per maand. Als de standaard niet voldoet dan kunt u natuurlijk allerlei extra’s kiezen per maand. Houd er wel rekening mee dat de maandelijkse kosten dan ook behoorlijk kunnen oplopen. Per maand scheelt het soms niet zo veel, maar op jaarbasis is het toch weer een paar tientjes.

En tot slot, sta even stil bij of u nog een telefonie abonnement nodig heeft. Of belt u eigenlijk alleen nog maar met uw mobiele telefoon omdat u daar toch een abonnement heeft? Dan is het misschien niet nodig om nog te kiezen voor een vaste telefonie aansluiting als u een nieuw abonnement gaat afsluiten voor thuis.

Al met al genoeg om even bij stil te staan. Het kost u niet heel veel tijd om een goede vergelijking te maken die u flink wat geld kan besparen per maand en zeker op jaarbasis.

https://www.alles-in-1-pakket-vergelijken.nl/