Kwaliteitsplein
Image default
Internet

Converteer TIFF naar JPG: 5 gratis programma’s voor Windows

Vandaag zullen we de beste 5 gratis programma’s zien om TIFF naar JPG te converteren: dit zijn zeer belangrijke bronnen voor diegenen die op een eenvoudige en directe manier willen converteren naar bestanden met meerdere pagina’s, zonder al te veel tijd te verspillen. Bovendien kunt u met veel van deze software ook een meervoudige conversie van meerdere TIFF-bestanden uitvoeren, evenals een reeks extra functies, zoals rotatie, conversie van enkele pagina’s en vele andere zeer interessante goodies. Laten we dus eens kijken wat de meest interessante programma’s zijn.

1. TIFFsy Turvy

Het eerste gratis programma om TIFF naar JPG te converteren uit onze lijst is TIFFsy Turvy. Het is een lichte draagbare software die geen installatie op de pc vereist, waardoor u TIFF-bestanden naar JPG kunt converteren, zelfs in het geval van bijzonder grote afmetingen. Daarnaast kunt u ook profiteren van aanvullende opties, zoals het roteren van bestanden vanuit verschillende hoeken, en de mogelijkheid om rechtstreeks vanuit de programma-interface aan het TIFF-bestand te werken. Ten slotte om de mogelijkheid te onderstrepen om de bestanden in de vorm van miniaturen te bekijken, wat de bewerkingsbewerkingen versnelt.

2. AnyConv

AnyConv is een van onze favoriete programma’s op het gebied van het converteren van TIFF naar JPG. De reden? Dankzij deze applicatie kunt u rekenen op een zeer snelle conversiefase, ook als u van plan bent zeer zware TIFF-bestanden met een groot aantal pagina’s te converteren. Een andere zeer interessante functie is dan de mogelijkheid om de conversiekwaliteit in te stellen en ook de compressieniveaus, die volledig instelbaar en aanpasbaar zijn. Ten slotte is AnyConv ook heel eenvoudig te gebruiken, dankzij een echt intuïtieve interface.

3. JoseTifSplit

JoseTifSplit is ook een uitstekend programma om TIFF naar JPG te converteren. De reden hiervoor is dat deze software ook vrij snel is als het gaat om het converteren van zeer grote bestanden: helaas is deze bewerking slechts voor één bestand tegelijk toegestaan, maar alles wordt gebalanceerd door een conversiesnelheid die slechts een paar seconden. Deze functies maken dit programma daarom een ​​ideale keuze voor iedereen die een enkel TIFF-bestand naar JPG moet converteren: er zijn geen extra opties en het is heel gemakkelijk te gebruiken.

4. YS TIFF-omzetter

YS TIFF Converter is een ander zeer nuttig programma voor deze behoefte, omdat je hiermee niet alleen hele bestanden kunt converteren, maar ook afzonderlijke pagina’s met TIFF-bestanden. Helaas kunnen zelfs in dit geval bewerkingen slechts voor één bestand tegelijk worden uitgevoerd: aan de andere kant kunt u ook genieten van een interface met een voorbeeld van het bestand, zodat u het resultaat van de conversie vooraf kunt evalueren . Deze functie is erg belangrijk, omdat het dit programma indien nodig ook transformeert in een eenvoudige TIFF-bestandslezer: iets dat niet alle software van deze soort toestaat.

5. Kigo Image Converter

We hebben ervoor gekozen om ons artikel over gratis programma’s om TIFF naar JPG te converteren met Kigo Image Converter te sluiten. Het sterke punt van deze software is de mogelijkheid om veel TIFF-bestanden massaal te converteren, en ook de compressieniveaus van het uitvoerbestand in te stellen. Bovendien om de mogelijkheid te onderstrepen om een ​​watermerk in de tekst in te voegen, die u kunt invullen met aangepaste lettertypen. Helaas heeft dit programma één grote fout: het converteert alleen de eerste pagina van elk van de geselecteerde TIFF-bestanden, dus het kan niet worden gebruikt om TIFF-bestanden met meerdere pagina’s te converteren.