Kwaliteitsplein
Groothandel

Houtpellets kopen voor duurzaam stoken

Houtpellets kopen is waarschijnlijk niet iets waar u te lang stil bij wilt staan. Om dan snel tot het product met de hoogste kwaliteit en scherpste prijs te komen, doet u er goed aan om bij Gedizo te informeren. Dit bedrijf produceert namelijk houtpellets die niet alleen van goede kwaliteit zijn, maar ook gemaakt zijn van afvalhout. Duurzaamheid is hier dan ook het sleutelwoord. Er zijn dus geen bomen gekapt met als doel om er houtpellets van te maken. Er is enkel hout gebruikt dat anders zou zijn weggegooid en verspild. Wilt u ook houtpellets kopen die ecologisch verantwoord zijn en van een hoogwaardige kwaliteit? Ga dan vooral naar Gedizo om uw lading in te kopen.

Houtpellets kopen heeft meer voordelen

Heeft u wel eens houtblokken gebruikt in uw houtkachel of openhaard? Dan bent u er vast wel bekend mee dat houtblokken redelijk veel rookvorming veroorzaken, vonken afgeven en een sissend geluid maken door het vocht dat er nog in zit. Het is dan ook voor veel ouders geen fijn idee om hun kinderen in de buurt van de houtkachel te laten of ze even onbeheerd alleen te laten in de huiskamer. Als u houtpellets koopt bent u een stuk veiliger bezig. Houtblokken moeten vaker vervangen worden; houtpellets hebben significant meer branduren. Houtblokken laten veel as achter dat soms verraderlijk lang heet kan blijven; houtpellets hebben dit niet. Bovendien kan brandhout kopen een aardige aanslag op de portemonnee zijn, terwijl dat bij houtpallets aanschaffen niet zo is.

Actief sinds de jaren ‘90

De meeste klanten van Gedizo zullen het bedrijf kennen als de specialist in hoogwaardige diervoeders. Het begon ooit in de jaren ‘90 met het verpakken van snijmaïs en is intussen uitgegroeid tot een internationaal bedrijf dat de verwerking van diverse soorten diervoeders verzorgd. Met alle uitbreidingen over de jaren heen is daar nu ook het verkopen van houtpallets bij gekomen. U kunt door middel van big bags enorme voorraden houtpellets kopen. Zo bent u er zeker van dat u er in de winter warmpjes bij zit en bent u verzekerd van de beste kwaliteit voor een scherpe prijs.

https://gedizo.nl