Kwaliteitsplein
Bedrijven

Neem een achteruitrijcamera!

Wanneer je beschikt over een camper en hier regelmatig mee op vakantie gaan merken vast dat het rijden af en te moeilijk kan zijn. Je hebt namelijk een beperkt zicht over wat er achter de camper gebeurt en wat er aan de zijkant gebeurt is ook niet altijd even goed te zien. Daarom is het wanneer je reist met een camper belangrijk een achteruitrijcameras te hebben. Bij een camper heb je namelijk geen binnenspiegel omdat er achterin een woongedeelte zit. Natuurlijk wel zijspiegels maar deze hebben beperkt zicht. Gelukkig is er voor een camper een achteruitrijcamera set beschikbaar waardoor je gelijk alles bij elkaar hebt.

Een achteruitrij camera kan ook handig zijn voor andere dingen tijdens het rijden zoals het invoegen. Ook bij het achteruit inparkeren of keren van de camper is de camera erg handig. Natuurlijk is het een groot voordeel dat je door de camera hoeken ziet die je normaal niet ziet. Buiten dit maakt het rijden in de camper een stuk minder gevaarlijk, niet alleen voor jou maar ook voor de rest van de mensen die zich op dat moment op de weg bevinden. Parkeren met een camper kan ook erg moeilijk zijn, je blijft maar draaien en proberen. Door een achteruitrijcamera kun je gelijk zien wat er achter je gebeurt en staat je auto zo in het parkeer vak, handig! Het kost maar heel even om een achteruitrijcamera te monteren maar wat je er aan hebt ben je daarna zeker over te spreken.

Het monteren van de camera kan je zelf doen maar je kan er ook voor kiezen om het te laten doen. Hierbij kan je kiezen voor een draadloze camera of een die vast zit met bedrading. Bespreek bij de aanschaf goed wat je wil en laat je informeren over welke camera het beste bij jou en de camper past.

Voor meer info : http://www.achteruitrijcamerawinkel.nl