Kwaliteitsplein
Gezondheid

Hoe kun je Aldanex gebruiken tegen luieruitslag?

Vele ouders zijn het wel eens tegengekomen bij het verschonen van de luier, de welbekende rode billetjes. Na het dragen van de luier kunnen veel baby’s te maken krijgen met luieruitslag. Luieruitslag kan op verschillende manieren ontstaan maar het komt, zoals de naam al doet vermoeden, voornamelijk door het dragen van de luier. De huid van de baby kan gaan irriteren omdat de luier vaak vochtig en warm is. Ook wordt de huid weker door ontlasting en urine en wanneer de luier gaat wrijven dan kan dit gemakkelijk voor irritatie aan de huid zorgen. Helemaal wanneer de luier een langere tijd wordt gedragen is de kans op luieruitslag groter. De vraag is wat er gedaan kan worden om luieruitslag te behandelen. In deze blog lees je daar meer over.

Aldanex, een crème tegen luieruitslag

Aldanex is een middel wat bekend staat om luieruitslag te behandelen en te voorkomen. Aldanex crème is makkelijk aan te brengen en ook het verwijderen van de crème is zeer gemakkelijk. Je kunt de crème zowel gebruiken bij baby’s met een gave huid als met een al beschadigde huid. Door op de gave babyhuid een dun laagje Aldanex te smeren wordt deze beschermd tegen de agressieve stoffen in de ontlasting en plas. Wanneer je ziet dat de huid van de baby rondom de billetjes beschadigd is, dan smeer je een dikkere laag Aldanex op de huid waardoor je de huid de mogelijkheid geeft om te herstellen. Kortom, Aldanex kan naast herstellend ook preventief werken tegen luieruitslag. 

Waarom kiezen voor Aldanex?

Het voordeel van Aldanex luieruitslagcrème is dat het geen zink of vetten bevat en dat het niet geparfumeerd is. Dit in tegenstelling tot sudocrem, wat juist wel zink bevat dat zo zijn nadelen heeft. Zink en vet kunnen in de luier gaan zitten waardoor deze minder goed absorbeert. Als de luier niet goed meer absorbeert krijgen de schadelijke stoffen meer kans om de babyhuid te beschadigen. Door de sterke hechting van de Aldanex crème op de babyhuid, wordt deze ook beschermd tegen huidirritaties veroorzaakt door schuifkrachten van de luier of de rand van de luier. Tot slot is de crème geheel doorzichtig waardoor je precies kunt zien hoe het ervoor staat met de huid van je baby.

Aldanex crème kopen bij Luieruitslag.nl

Wil je de rode billetjes van je baby behandelen of luieruitslag voorkomen dan kun je de Aldanex crème kopen op www.luieruitslag.nl. Wanneer je voor 15.00 besteld, heb je de crème de volgende dag al in huis en vanaf €25,- is de verzending ook nog eens gratis. Bekijk ook eens de reviews van andere ouders op de Facebookpagina van Aldanex.

https://www.luieruitslag.nl/