Kwaliteitsplein
Zakelijk

De top vijf zit-sta werkplekken

Op steeds meer kantoren kom je ze tegen: de zit-sta werkplekken. Dat komt omdat we fitter worden door staand werken. De naam van de werkplek zegt het eigenlijk al, je kunt er zowel zittend als staand aan werken. Maar hoe gaat dat in z’n werk en waarom zijn deze werkplekken zo populair? Dat lichten we eerst toe, maar dat is niet alles. We hebben namelijk ook een top vijf zit-sta werkplekken gemaakt. Wil je dus zo’n werkplek, lees deze dan goed door voor de juiste keuze!

 

De zit-sta werkplek

Zoals we net al benoemden, is een zit-sta werkplek een werkplek waar je zowel zittend als staand aan kunt werken. Over het algemeen heb je bij deze werkplek een bureau dat in hoogte verstelbaar is. Je kunt het bureau dus afstellen op zithoogte en stahoogte.

 

Hierdoor werk je afwisselender en ook actiever. Dit is beter voor verschillende dingen, je bent namelijk gezonder aan het werk en zult minder snel klachten ervaren, die je wel hebt wanneer je de hele dag alleen maar zittend werkt. Logisch dus, dat deze manier van werken aan populariteit wint. Daarom hebben we hier een top vijf.

 

Dit simpele bureau heeft ondanks de soberheid een aantrekkelijk uiterlijk. Het designbureau van strakke lijnen is elektrisch in hoogte verstelbaar en dit alles heeft een scherpe prijs. Hierom is de Cube Design Color Elektrisch op plek vijf te vinden.

 

InMotion heeft een hele serie met elektrische zit-sta bureaus. De serie bureaus is hetzelfde vormgegeven op de kleur na, waardoor deze gehele serie op plek vier in onze top vijf staat. De kleurencombinaties zijn simpel maar aantrekkelijk. 

 

Het bureau is zoals de naam al doet vermoeden vrij eenvoudig, wat terug te zien is in de vormgeving, maar er is wel ruimte voor twee personen. Deze kunnen beide op hun eigen hoogte werken, zonder dat ze last van elkaar hebben. Er is immers een akoestisch scherm tussen. Deze extra’s zorgen ervoor dat de BASIC duo een plek verovert in onze top vijf.

 

Dit bureau ziet er niet alleen stijlvol uit, maar heeft ook aantrekkelijke extra’s. Zo is dit bureau elektrisch in hoogte verstelbaar, maar kun je ook nog eens je laptop en smartphone opladen zonder dat je op zoek hoeft naar een stopcontact. Deze zit namelijk gewoon aan je bureau vast. Dat zorgt ervoor dat deze Linak SMART op nummer twee staat.

 

De naam van dit bureau is een hele mond vol, maar dat neemt niet weg dat de MY Workplace zit sta bureau Adjust OMT de winnaar is van onze top vijf. Het bureau heeft een zakelijke uitstraling, is in meerdere kleuren leverbaar en heeft twee sterke motoren. De doorslaggevende factor is het bedieningspaneel dat een geheugen heeft, waardoor je het bureau terug kan zetten in precies de gewenste hoogte.

 

https://www.bureaustoelexpress.nl/