Kwaliteitsplein
Gezondheid

Handige dingen om te weten over je e-smoker

Gefeliciteerd! Na veel e-sigaretten vergelijken heb je een e-smoker aangeschaft! Maar wat nu? Hoe werkt dat ding nu? Misschien heb je de handleiding perongeluk weggegooid of is deze zo ingewikkeld dat je er ook niks van kunt maken. Vrees niet, hier onder staan de belangrijkste dingen die je moet weten.

Als eerst is het belangrijk om de e-smoker op te laden. Je hebt een oplaadkabel en misschien ook wel een stekker gekregen. Als je geen stekker hebt, stop je het USB uiteinde in de laptop. Als je een stekker hebt, kun je het snoertje erin steken en steek je deze in het stopcontact. LET OP: gebruik geen andere stekker. Deze kan ervoor zorgen dat e-smoker gaat roken zonder dat jij op de knop drukt… met andere woorden: geen goed plan.

Wat ook belangrijk is om te weten, is dat je de e-smoker vaak aanzet door 3- of 5 keer snel achter elkaar op het knopje te drukken. Als je de knop ingedrukt houdt, zal er damp uit komen en kun je inhaleren.

Nu kunnen we de clearomizer gaan vullen. Vaak kun je deze open schroeven. De clearomizer moet je eigenlijk altijd langs de randjes vullen en niet in het gat waardoor je de damp aanzuigt. Anders heb je een mond vol hete vloeistof. Daar wordt je niet blij van.

Een ander belangrijk onderdeel is de coil. Dit is het onderdeel dat heet wordt en zorgt voor de damp. Deze moet zo nu en dan worden vervangen. Hoe lang je met een coil doet is afhankelijk van het merk coil, het merk e-smoker en soms ook van de vloeistof die je gebruikt. De coil zal na een tijdje verbrand gaan smaken. Dit is hij dan ook. Dan is het tijd om deze te vervangen. Vaak staat er voor het vervangen een plaatje in de handleiding.

Voor meer info :