Kwaliteitsplein
Image default
Gezondheid

De Gouden Colliers van Memorie Sieraden

Gouden collier / halsketting

 

Een gouden collier of gouden halsketting kan alleen gedragen worden maar ook in combinatie met een hanger. Een gouden halsketting kan een mooie aanvulling zijn voor uw garderobe. 

Een gouden halsketting kan single of in verschillende laagjes worden gedragen, hij kan kort of lang zijn of verwisselbaar in lengte – in welke versie dan ook – met een gouden halsketting bent u in staat iedere keer weer een nieuw statement te maken. 

 

Wij hebben een grote collectie van gouden halskettingen en colliers voor zowel dames als heren. De colliers zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, met verschillende  soorten schakels en met schakels in verschillende groottes.

 

Het gouden collier is verkrijgbaar in zowel witgoud als geelgoud. De standaard lengtes voor dames zijn 35 cm (deze lengte ligt dicht tegen de hals), 40 cm, 45 cm, 50 cm, 55 cm, 60 cm, 70 cm en 80 cm.

Een gouden halsketting in roségoud is beschikbaar op aanvraag.

 

Voor heren liggen de standaard lengtes iets anders, en wel vanaf 50 cm, en daarna 60 cm, 70 cm, 80 cm, 90 cm en 100 cm, ook weer afhankelijk van de garderobe die u draagt.

 

Voor kinderen is de ideale lengte vanaf 32 cm. 


Imagen

Hoe kunt u de juiste lengte bepalen voor uw collier?

 

In eerste instantie hangt de juiste lengte van uw collier af van uw eigen lengte, postuur, stijl van de ketting, de grootte van de hanger, de kleding waarbij u de ketting wilt dragen en of u een man of vrouw bent.

Meten is weten: 

Wilt u, voordat u uw gouden collier besteld, graag weten wat voor u de juiste lengte is dan kunt u een touwtje op lengte knippen en deze omhangen. Zo kunt u zich een idee vormen hoe de collier er op uw lichaam uit ziet. Als u tevreden bent met de lengte kunt u het touwtje opmeten en zo heeft u een goede richtlijn voor de juiste lengte. 

 

Houdt u er ook rekening mee dat een dunne ketting langer valt dan een dikke ketting. Dit heeft te maken met het gewicht en de flexibiliteit van de ketting. 

 

Als u het gouden collier met een hanger wilt complementeren, is het van belang dat u de hoogte van de hanger mee rekent in de lengte van het collier. Zo bent u er zeker van dat de hanger niet te hoog of te laag op uw lichaam of op uw kledingstuk valt.

 

Uw lichaamslengte speelt ook een grote rol. Als u kleiner bent dan 1.62 m is het aan te raden een collier te kiezen met een lengte tussen de 40 en 50 cm. Als uw lichaamslengte tussen 1.62 m en 1.70 m ligt kunt u eigenlijk alle lengtes kiezen. 

 

Het is natuurlijk anders als u een gouden collier als cadeau wilt geven. U kunt uitgaan van een gemiddelde damesmaat van 45 cm. Een gouden collier van deze lengte komt dan net onder de hals te liggen. 

 

Ons winkelpersoneel helpt u graag bij het kiezen van het perfecte model collier.

https://www.memoriesieraden.nl/product-categorie/colliers/