Kwaliteitsplein
Image default
Bedrijven

Werkschoenen heren

Veiligheid staat voorop. Dat is ook zo gesteld in de wet -en regelgeving op het gebied van persoonlijke veiligheid. Doordat het hierin vastgesteld staat, is het niet meer mogelijk om tijdens het werken standaard schoenen te dragen. Voor veel beroepen is het zelfs noodzakelijker dat er speciale werkschoenen worden gedragen. Deze veiligheidsschoen worden ook wel werkschoenen genoemd. Als je denkt aan werkschoenen, dan denk je misschien aan die stevige schoenen waar alleen bouwvakkers op lopen of waar alleen mensen op lopen die zware arbeid op straat of in de bouw verrichten. Maar nu zijn er maar weinig beroepen te bedenken waar waarbij er geen werkschoenen worden gedragen. Deze veiligheidsschoenen worden gedragen omdat ze extra bescherming bieden aan de voeten. Daarnaast zitten deze schoenen comfortabel en zijn ze er dus voor geschikt om ze gedurende de hele dag te dragen. Er is een toenemende vraag aan werkschoenen heren. Zowel de stratenmaker als de manager die aanwezig moet zijn op de productielocatie loopt op deze schoenen. Omdat iedereen een eigen smaak heeft, zijn er verschillende soorten en maten werkschoenen voor heren te verkrijgen. Oriënteer je in het aanbod en maak je keuze zodat ook jij veilig op de werkvloer aan de slag kunt gaan.

Werkschoenen heren met een stalen neus

Werkschoenen voor heren met een stalen neus zijn een van de veiligste werkschoenen die je maar kunt bedenken. Deze schoenen zijn speciaal voorzien van een neus, een verharding dat vroeger vooral werd gemaakt van staal. Dat is allang niet meer het geval. Tegenwoordig worden deze neuzen ook gemaakt van composiet, fiberglas en aluminium. Met deze verhardingen bij de punt worden je voeten extra goed beschermd. De kans op het stoten van de tenen is hierdoor niet pijnlijk en ook als er zwaardere spullen op je voeten vallen, zullen je tenen hiervoor bescherm lijven en zullen je tenen ook worden beschermd tegen breken wanneer er extreem zware spullen op je tenen vallen. Je ziet deze werkschoenen vaak terug in de bouw. Maar ook binnen andere beroepen vind je de werkschoenen met stalen neus vaak terug.

Diverse soorten werkschoenen heren

Vroeger was er maar één soort werkschoenen die gedragen werd. Dit is tegenwoordig niet meer zo. Nu zijn er, net zoals bij andere schoenen, meerdere modellen en soorten schoenen binnen de categorie werkschoenen. Er bestaan nu niet alleen maar hoge en lage modellen bouwschoenen. De uitvoeringen die er zijn, sluiten goed aan bij de wensen van de heren van tegenwoordig. Werkkleding is ook niet meer hetzelfde. Ook hier heb je verschillende soorten in. Daarom is het wel zo handig dat je er nu ook werkschoenen bij hebt die je erbij kunt passen.

Werkschoenen sneakers

Sneakers zijn niet alleen populaire sportschoenen waarmee je dagelijks rond kunt lopen maar ze zijn ook te verkrijgen in de vorm van werkschoenen. De sneakermodel werkschoenen zijn sterke werkschoenen waarmee je dagelijks comfortabel rond kan lopen en die er ook modieus uitzien. Deze sneakers worden ook wel safety sneakers genoemd. Deze sneakers voldoen aan alle veiligheidseisen. Deze werkschoenen zijn er niet voor geschikt om zware bouwwerkzaamheden mee uit te voeren, maar ze zijn dan wel weer geschikt voor werkzaamheden in een magazijn of in een distributiecentrum. Het leukste aan deze sneakers is dat deze te combineren zijn met verschillende soorten (casual) kleding. Daarnaast wordt de juiste loopcomfort geboden.

Sport werkschoenen

Ben je wat sportiever en moet je veel lopen op de werkvloer en wil je daarnaast ook je voeten beschermen tegen stoten of beschadiging? Dan zijn de sportieve werkschoenen misschien wel wat voor jou. Deze sportieve schoenen zien eruit als standaard sportschoenen, maar zijn daarnaast voorzien van beschermende materialen die zorgen voor nog meer bescherming voor je voeten. Bekende merken zoals Reebok, Puma en Diadora zijn verantwoordelijk voor de productie van deze schoenen en deze collectie is bij velen in trek.

Nette werkschoenen

Natuurlijk is het niet altijd nodig dat je op standaard werkschoenen rondloopt. Er zijn ook gelegenheden of functies waarbij het verwacht wordt dat je er representatief en netjes bijloopt. Dan zijn de nette werkschoenen misschien iets voor jou. Met deze schoenen kom je netjes voor de dag en daarnaast zijn het werkschoenen die comfortabel zitten en prima te combineren zijn met je dagelijkse kleding. Deze schoenen worden veel gedragen door mensen die werkzaam zijn in een magazijn, of op een kantoor. Maar ook in een fabriek of op de bouwplaats kunnen deze schoenen prima worden gedragen.

Werkschoenen heren kopen

Het assortiment bestaat uit een groot aantal verschillende soorten werkschoenen die voor heren zijn ontworpen. Afhankelijk van je wensen en daarnaast ook van je werkplek, heb je de keuze uit verschillende schoenen die je hierop aan kan passen. Ga voor de beste schoenen die goed passen bij je functie en bij je werkomgeving en bekijk de mogelijkheden. De schoenen zijn tegen diverse goedkope prijzen aan te schaffen in de webshop van shoeplace en bieden je het comfort dat je op de werkvloer hebt verdiend.