Kwaliteitsplein
Image default
Bedrijven

Supersnel printen met een labelprinter

Wil je snel iets op een etiket afdrukken? Een streepjescode (barcode), informatie over een product of een afbeelding? Schaf dan een labelprinter aan voor je bedrijf. Deze print namelijk veel sneller een etiket dan een normale printer. Ook heb je meteen een etiket wat direct op een product geplakt kan worden. Vaak zijn dit dan ook zelfklevende etiketten zodat je snel door kunt gaan met eventuele andere werkzaamheden.

Labelprinters

Niet alleen bedrijven maken vaak gebruik van labelprinters. Ook thuis kan een labelprinter bepaalde situaties een stuk makkelijker maken. Misschien vries je regelmatig eten in, dan kun je een labelprinter gebruiken om een label te bedrukken met bijvoorbeeld de houdbaarheidsdatum erop.

Zo weet je altijd wanneer een product nog op te eten valt. Je wilt namelijk geen eten opwarmen wat al veel te lang in de koeling ligt. Voedsel wat over de datum is kan je immers flink ziek maken.

Ook kunnen labels gebruikt worden voor documenten, mappen en andere toepassingen. Dit kan op je werk zijn maar ook thuis. Misschien werk je wel vanuit huis en dan kunnen labels goed van pas komen. Met labels kun je dingen goed ordenen en netjes opbergen.

Soorten labelprinters

Kies uit verschillende labelprinters en zoek er een uit die bij jou past. Sommige labelprinters werken op stroom en andere zijn weer mobiel en werken uitsluitend op batterijen. Zo is deze labelprinter ook makkelijk te vervoeren en mee te nemen. Soms kun je deze labelprinters ook aansluiten op een adapter, dit scheelt dan bijvoorbeeld weer batterijen.

Vergeet de labels niet

Wanneer je een labelprinter aanschaft is het ook belangrijk om labels erbij te kopen. Deze labels zijn te verkrijgen in verschillende maten en soorten. Let er wel op of deze passen in de labelprinter die je hebt of wilt gaan aanschaffen. Dit staat wel aangegeven op het apparaat en zo kun je dus snel zien welke labels je ervoor kunt gebruiken. Het zou zonde zijn als je de verkeerde koopt.

 

https://www.optimumgroup.nl/printers-en-linten