Kwaliteitsplein
Bedrijven

rvs slijpen

rvs slijpen written by: baiteh Bij het snijden van roestvrij staal of een ander hard materiaal te snijden, is het beter om cirkelzaagblad dat is verwerkt met chromeplate technologie of nitreren technologie kiezen, in plaats van de titanizing zaagbladen. Tegenwoordig in de zaagbladen markt slecht kwaliteit zaagbladen zijn verwerkt met verdampingstechniek, echter, omdat het zaagblad matrix zelf is niet erg nauwkeurig, daarom is het niet gemakkelijk om de beste snijresultaat te bieden, wat erger is, met onjuiste verdamping techniek staalplaat is gemakkelijk uit zijn vorm onder hoge temperatuur omstandigheden, soms om dergelijke problemen te vermijden, zullen de mensen kleine hamer om het oppervlak raken om te plat te worden, maar het probleem is dat bij het gebruik voor het snijden voor de tweede keer, zal het weer uit vorm, kortom, het kloppende weg is niet de beste oplossing voor een dergelijk probleem, omdat het resultaat alleen kan duren voor een tijdje. Hier meer informatie over ruwheidswaarde.

Zoals algemeen bekend, roestvrij staal is het materiaal dat moeilijk te snijden, maar het is niet de super hard materiaal, zijn cutting probleem is dat sommige cutting kruimels worden geklonken op het zaagblad, zodat het in de lijst moeilijk snijden materiaal. Gebaseerd op de specifieke kenmerken van roestvrij staal, verchromen zaagblad is speciaal ontworpen voor het snijden, tijdens het snijproces, zijn te veel factoren zoals wrijving volledig beschouwd, bij het kopen van een dergelijk verchromen zaagblad, zou je beter opletten op zaagtanden vorm, want het is een belangrijke factor voor de laatste snijden effect, laat dan de opmerking dat het de zaagblad gebruikt voor roestvrij staal snijden, en gespecialiseerde zaagtanden vorm moet terecht worden geslepen. Mensen zouden dergelijke verkeerde standpunt dat bij het kopen van zaagblad, de harde zaagblad, de hoogste kwaliteit, en titanize zaagblad is niet universeel zijn. In sommige provincies, met verschillende snij-eisen, zaagblad ontwerp anders zou zijn.

Roestvrij staal is alleen de algemene in feite kan worden onderverdeeld in verschillende types, zoals 303, 304, 316 enzovoorts, dus de titanizing zaagblad ook kunnen worden onderverdeeld in verschillende types, naast verschillende dikte bekledingsfilm, de gemetalliseerde verschillende zoals titanium nitride, titanium platina, TiAlN etc. natuurlijk hun hardheid anders zou zijn, of zelfs enorm verschil zou zijn. Bij het kopen van titanizing zaagblad, wees voorzichtig over deze aspecten.
Het wordt aanbevolen gebruik te maken van speciale gelegeerde austenitische laselektroden maken samen verschillende soorten roestvrij staal of andere materialen te lassen.

Ook is het mogelijk om alle soorten SS soldeer met lood-tin zachtsoldeer. Echter, lood soldeer niet worden gebruikt bij voedselverwerking of betekening producten. Gesoldeerde gewrichten zijn zwakker en kunnen alleen worden gebruikt wanneer lage mechanische sterkte nodig is. Waar het lassen niet kan worden gedaan, kunnen solderen sterkere gezamenlijke gebruik van zilver geven.

Voor meer info : https://vangeenen.nl/