Kwaliteitsplein
Bedrijven

Manieren om te reinigen RVS.

Manieren om te reinigen RVS. written by: kiprimo Hoewel een van de meest veerkrachtige materialen rond, kan roestvrij staal beschadigen door vuil en contaminanten. Roestvrij staal is bestand tegen roest en bezoedelen, maar met slecht onderhoud kan raken beschadigd en dof. Om uw armaturen en artikelen blijven kijken hun best, lees dan verder voor vijf grote manieren waarop te reinigen roestvrij staal. Hier meer informatie over rvs polijsten en hoogglans polijsten.

1: Mild reinigingsmiddel vegen

Te beginnen met de meest eenvoudige reiniging methoden; mild schoonmaakmiddel doet een groot werk van het opruimen van gemorste en potentiële vlek veroorzaakt producten snel en gemakkelijk. Opruimen van roestvrij staal artikelen zo snel mogelijk nadat ze in contact zijn geweest met potentieel kleuring eigenschappen betekent dat je niet te maken hebben met het verwijderen van vlekken als het eenmaal is ingesteld. Als u wilt terug te krijgen een glans in roestvrij staal, follow-up door polijsten met een zachte, droge doek.

2: Mild reinigingsmiddel weken

Als een mild schoonmaakmiddel vegen niet doet de truc, genieten van uw roestvast staal voorwerp in heet water. Dit is bijzonder goed voor problemen zoals ingebrande voedselresten of onhandig items zoals roestvrij staal kleppen. Indien nodig verlaat het punt om ’s nachts genieten.

3: Het schrobben met een doek

Roestvrij staal kan worden geschrobd, maar kies verstandig welke soort schurend materiaal dat u wilt gebruiken om ervoor te zorgen dat u geen krassen of scoren het oppervlak. Begin met het schrobben met een zachte spons om te zien of dat tilt de sectie probleem. Zo niet, overweeg dan het gebruik van een meer schurend materiaal, maar altijd beginnen voorzichtig uit.

4: Met behulp van een schurende stof

Als u nog steeds problemen met vlekken of verbrand op voedsel, kunt u gebruik maken van zuiveringszout. Natriumbicarbonaat (ook bekend als zuiveringszout) werkt goed als een schuurmiddel, maar is zacht. Maak een pasta van soda en water, en wrijf het verleden op het roestvrijstalen oppervlak met een zachte doek of spons. Scrub stevig genoeg om het probleem te verwijderen. Follow-up door het afspoelen van de baksoda pasta grondig. Als natriumbicarbonaat niet werkt, dan kunt u introduceren een bijtende schurende. Eenmaal klaar, goed naspoelen.

5: Schrobben met een schurende stof en staalborstel

Als al het andere faalt, kun je toevlucht nemen tot een staalborstel en schurende stoffen, zoals soda. De staalborstel zal natuurlijk krassen op het oppervlak van het staal, dus zorg ervoor dat u zich bewust van deze voorafgaand aan het reinigen op deze manier.

Wanneer u alle vlekken zijn verwijderd of verbrand op voedsel kwestie, neem de tijd om het zilver poetsen te helpen bij het weerstaan ​​verdere vlekken. Roestvrij staal kan worden gepolijst in een aantal manieren. Bijvoorbeeld, olijfolie maakt een verrassend goede polijstvloeistof roestvrij staal, en de olie dringt alle kleine krasjes en scores op staal, helpt beschermen tegen verdere kleuring. Voeg een of twee eetlepels olijfolie tot een doek of een doek en wrijf over het oppervlak van het roestvast stalen voorwerp. Dan, buff krachtig tot het staal begint te glimmen. Andere methoden voor het schoonmaken onder andere met behulp van conventionele glazenwassen spray. Venster reinigingsspray werkt zeer goed in de opvoeding van de glans van roestvrij staal. Als alternatief voor een meer natuurlijke methode gebruiken azijn in plaats daarvan.

Voor meer info : https://vangeenen.nl/