Kwaliteitsplein
Bedrijven

Optimale beveiliging met uw eigen camera

Als Nederlanders kiezen wij er steeds vaker voor om ons hui tegen inbraak te beveiligen. We stellen onze privacy op prijs en willen onze spullen goed beschermen. Natuurlijk staat de veiligheid van jezelf en je gezin vooraan, dus kies je ervoor om door middel van dubbel glas en extra veilige sloten je huis te beveiligen. Zo bescherm je niet alleen jezelf en je gezin, maar ook je buurtbewoners. De buurt oogt gelijk een stuk veiliger met extra lampen en dikke ramen. 

Niet veel mensen hebben sloten met een SKG keurmerk, terwijl dit wel echt essentieel is. Sloten zonder keurmerk zijn vaak zo gemakkelijk te kraken dat inbrekers na gemiddeld 10 seconden al in de hal staan. Sloten met een SKG keurmerk bieden echter veel meer weerstand en vaak duurt het zeker 3 minuten voordat een ervaren inbreker eindelijk succes heeft. Ze zijn dan al lang weg, omdat het een te groot risico is om 3 minuten lang aan een slot te friemelen. Zorg dus ook altijd voor lampen bij de voor- en achterdeuren, dan durven inbrekers daar niet lang in te staan. Naast het installeren van extra verlichting en betere sloten kunt u ervoor voor kiezen om bewakingscamera’s te laten plaatsen. 

Een bewakingscamera is de oplossing als u vaak van huis bent of bang bent dat er bij u in de buurt iets staat te gebeuren, want met een bewakingscamera ben je altijd thuis. Het is namelijk mogelijk om al je opnamen op een cloudopslag op te slaan en later terug te kijken. Ook bestaan er varianten van bewakingscamera’s waarbij je verbinding kunt maken met je wifi thuisnetwerk, zo kun je met je laptop of telefoon live meekijken. Een bewakingscamera kopen kan ook voor u de oplossing voor u zijn voor u om het huis zonder zorgen achter te laten.

Voor meer info : http://www.onlinecamerashop.nl