Kwaliteitsplein
Bedrijven

Maak uw interieur helemaal naar uw smaak met jaren 30-tegels

De laatste jaren komt alles van vroeger weer helemaal terug. Het is dan ook niet voor niets dat steeds meer mensen op zoek zijn naar unieke vintage artikelen voor in huis. Een artikel dat uw huis een echte vintage look geeft zijn jaren 30-tegels. Betegel uw keuken of badkamer met deze typische tegels en u creëert direct een unieke vintage look in uw woning. Jaren 30-tegels hebben een klassieke uitstraling en zijn zeer gedetailleerd. Wat dacht u van opvallende kleurcombinaties, patronen, afwerklijsten en tussenranden? Bekijk eens het aanbod van Terre d’Azur en u vindt ongetwijfeld de tegels waar u al die tijd al naar op zoek was.

Ontdek de uitgebreide collectie van deze speciaalzaak

Wanneer u jaren 30-tegels gaat kopen bij Terre d’Azur heeft u keuze uit een zeer uitgebreid assortiment. Kiest u voor tegels zonder patronen in allerlei vrolijke kleuren? Of bent u juist op zoek naar tegels met allerlei patronen? U vindt het allemaal bij deze winkel. Dat geldt tevens ook voor echte oud Hollandse tegels, namelijk Friesland tegels. U hoeft in ieder geval niet langer op zoek te gaan naar vintage tegels! Wanneer u aan jaren 30-tegels denkt hoeft u bovendien niet enkel te denken aan vierkante tegels. Ook langwerpige, rechthoekige tegels of tegels in andere vormen zijn verkrijgbaar. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse afwerkingen. Veel jaren 30-tegels beschikken over een glanzende laag, maar ook een matte laag is mogelijk.

Ook voor tegels op maat kunt u terecht bij deze specialist

Staan uw gewenste jaren 30-tegels niet in het aanbod van Terre d’Azur? Geen probleem. Deze winkel maakt namelijk ook tegels op maat. Geef uw wensen door en uw gewenste tegels worden zo snel mogelijk voor u gemaakt. Weet u niet goed in welke stijl u uw tegels wilt kopen? Dan voorzien de specialisten van deze winkel u graag van advies op maat. Heeft u vragen? Twijfel dan niet om contact op te nemen met deze specialist!

https://terredazur.nl/