Kwaliteitsplein
Bedrijven

Loopbaanbegeleiding

Een werkgever droomt ervan dat al zijn werknemers zich verbeteren en ontwikkelen tot de perfecte medewerkers die zijn bedrijf draaiende kunnen houden. Zie jij jezelf als een werknemer die constant bezig is met het ontwikkelen va zichzelf dan kunnen wij je er zeker bij helpen. Het volgen van loopbaanbegeleiding is niks negatiefs het betekent niks anders dan het feit dat jij meer uit je carrière wilt halen dan jouw collega’s. Na het volgen van een loopbaanbegeleiding traject zal jij het verschil merken tussen jou en je collega’s. Het is voor ons vooral belangrijk dat jij je kan verplichten aan het volgen van dit traject. Het is een traject die niet langer duurt dan een aantal maanden. In deze maanden werken wij hard aan het verbeteren van jou competenties, kwaliteiten en ook sociale vaardigheden.

Het is de bedoeling dat jij na dit traject stevig in je schoenen staat zodat jij het vertrouwen hebt in jezelf om jouw maximale potentie te behalen. De ideale werknemer is moeilijk om te vinden maar jij kan je trainen op de wensen van de werkgever. De werkgever ziet graag dat zijn werknemers zich ontwikkelen. Het kan natuurlijk ook zijn dat jij moeite hebt met een aantal dingen en dat jij deze moeilijkheden uit de weg wilt ruimen doormiddel van het volgen van een gerichte training. Je bent bij Carrièrepoort aan het juiste adres. De caches zijn ervaren met het uitvoeren van loopbaanbegeleiding.

Wij kunnen jou verhalen vertellen over de mensen die jou voorgingen en je zult zelf aanhoren dat dit echt werkt. Het is ook mogelijk om in samenhang met jouw loopbaanbegeleiding de Carrière switch te maken die ij altijd al wilde maken. Het komt vaak voor dat een werknemer toch eigenlijk iets anders wil en zijn passie volgt om toch zijn droombaan achterna te gaan. Heb jij zin om samen met ons te werken aan jouw Carrière. Neem dan contact op met een van onze coaches. Je kunt de contact gegevens vinden op onze website. 

Voor meer info : https://carrierepoort.nl/