Kwaliteitsplein
Auto’s en Motoren

De occasions van Saab

Enige tijd geleden bezocht ik deze garage omdat ik op zoek was naar een nette tweedehandsauto in een voor mij gunstige prijsklasse. Van tevoren had ik de website van Saab al uitgebreid bestudeerd en het viel mij gelijk op dat het aanbod in occasions enorm was. Natuurlijk koop je een auto niet via de website dus ik besloot een bezoekje te brengen aan Saab Arnhem. Een van de verkopers begroette mij vriendelijk en bood mij een kopje koffie aan. Omdat ik erg nieuwsgierig was naar de auto’s, bedankte ik vriendelijk en maakte een rondje door de nette showroom. Deze garage is al sinds 1950 een begrip in Arnhem en omgeving en als je binnen bent, begrijp je waarom.

BOVAG-garantie

Al snel viel mijn oog op een klein flitsend autootje die in eerste instantie nieuw leek. Toen ik dichterbij kwam, bleek het een auto te zijn uit 2015 met relatief weinig kilometers op de teller. Hij zag er zeer goed onderhouden uit en ook van binnen was er niets op aan te merken. De verkoper die me de koffie had aangeboden zag blijkbaar dat ik enthousiast was en kwam naar me toe. Het viel me op dat hij veel van de auto en zijn geschiedenis wist en dat gaf mij een goed gevoel. Een groot voordeel van een garage die is aangesloten bij BOVAG is dat je zelfs op een occasion een garantie krijgt van drie maanden. Koop je dus onverhoopt een auto waar iets mee is, dan kun je binnen die drie maanden altijd kosteloos laten repareren.

Inruilen ook mogelijk

Als snel waren de verkoper en ik in onderhandeling. Hij vroeg of ik eventueel een auto wilde inruilen. Ik wist niet eens dat dat mogelijk was bij de aanschaf van een occasion. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie bespraken we de mogelijkheden van inruil. Als je geen auto inruilt, kun je bij garage Saab ook een financiering afsluiten tegen een gunstige rente. Altijd goed om te weten als je een auto uitkiest die boven je budget ligt.

Voor meer info :