Kwaliteitsplein
Image default
Bedrijven

Dit zijn de leukste items voor in je tuin voor de kids!

Hoe heerlijk is het als je een huis hebt met een tuin! Zeker voor kinderen en voor je huisdieren is dit super fijn. Maar ook zeker in de lente – en zomermaanden. Je kunt lekker eten in de tuin zoals heerlijk barbecueën en borrelen. Of je kunt een leuk feestje geven voor de kids in je tuin. Maar wat zijn nu items voor in de tuin voor kinderen die echt niet mogen ontbreken in je tuin? Je denk wellicht al gauw aan een glijbaan of een klimkasteel. Maar er zijn nog vele andere dingen die je kunt uitzoeken voor in je tuin waar je kinderen vast heel blij mee kunnen zijn. Ben jij benieuw wat? Lees dan snel verder!

Hier denk je niet zo snel aan

Natuurlijke materialen zijn echte sfeervolle toevoegingen aan je tuin. Denk bijvoorbeeld aan vogelhuisjes gemaakt van hout, een bijenhotel of een tuinbank gemaakt van hout met leuke kussens erop. Daarnaast is het super leuk om iets met je kinderen te maken voor vogels in de tuin. Je kunt bijvoorbeeld zelf vogelhuisjes maken of een voederplank maken waar je vogelvoer op kunt neerleggen. Zo wordt je tuin een waar vogelparadijs! Ook je kinderen zullen dit vast helemaal geweldig vinden. Hoe leuk is het ook om een klein zitgedeelte te maken waar ook je kinderen kunnen zitten en eten. Je kunt bijvoorbeeld een kleine tafel met bijpassende stoelen uitzoeken. Of wat dacht je van een kleine loungehoek voor je kinderen? Zo kunnen je kids lekker buiten ontbijten, lunchen en avondeten in het zonnetje!

Iets om mee te spelen

Kinderen willen eindelijk kunnen bewegen en spelen. Je kunt kiezen voor bijvoorbeeld houten speeltoestellen zoals een wip, een klimrek of een schommel. Maar wat dacht je van bijvoorbeeld een kindertrampoline rechthoek? Een kindertrampoline rechthoek is een super leuke toevoeging aan je tuin! Naast een standaard ronde trampoline kun je eens kijken voor een kindertrampoline rechthoek. Je kunt er ook voor kiezen om je kindertrampoline rechthoek in de grond te laten verwerken. Voor tijdens de zomermaanden is een hangmat ook een hele leuke toevoeging! Je kunt er heerlijk in liggen en helemaal tot rust komen.

https://www.trampoline.nl/nl/trampolines/rechthoekige-trampolines