Kwaliteitsplein
Image default
Aanbiedingen

Bent u toe aan een rollator, rolstoel of een combinatie?

Ervaart u problemen met lopen? Dan is het misschien tijd voor een rolstoel of rollator. Het is natuurlijk jammer om binnen te blijven zitten als het lopen niet meer zo makkelijk gaat. Met een rolstoel of rollator kunt u dan nog heerlijk genieten van de frisse lucht. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder en kom erachter! 

Rollator

Merkt u dat lopen niet meer soepel gaat, dan is het tijd voor een rollator. Een rollator ondersteunt u bij het wandelen en helpt om in beweging te blijven. Er zijn veel verschillende soorten rollators. Wilt u een rollator kunnen meenemen? Kies dan voor een opvouwbare rollator. Heeft u behoefte aan extra stabiliteit? Ga dan voor een rollator XL. 

Rolstoel

Is het lopen met een rollator niet meer mogelijk? Dan is een rolstoel een goede optie voor u. er zijn veel soorten rolstoelen, zoals: een opvouwbare, elektrische of lichtgewicht rolstoel. Doordat er een groot aanbod is, is het belangrijk om u goed te verdiepen in de mogelijkheden. Bedenk dus eerst wat u nodig heeft, voordat u een rolstoel aanschaft. 

Rolstoel en rollator in een

Vind u het fijn om zelf te lopen met een rollator, maar vind u het ook fijn om soms geduwd te worden in een rolstoel? Dan is een combinatie van een rolstoel en rollator een goede oplossing. In een handomdraai kunt u van de rollator een rolstoel maken en andersom. Daarnaast is deze variant lichtgewicht, zodat u hem gemakkelijk overal mee naar toe kan nemen. 

Thuiszorgwinkel 

Denkt u dat u toe bent aan een rolstoel of rollator? Of een combinatie daarvan? Laat u dan goed adviseren door een expert. Thuiszorgwinkel heeft een enorm aanbod aan rolstoelen en rollators en biedt een speciale service: u kunt namelijk zowel online als telefonisch bestellen. Als u telefonisch besteld krijgt u gelijk advies en weet u zeker dat u de goede keuze maakt. 

 

https://thuiszorgwinkel.nl/