Kwaliteitsplein
Adverteren

GU10 LED spots – lampen

Technologische vooruitgang is alleen mogelijk door middel van constant onderzoek en innovaties. Het meest recente voorbeeld van dergelijke vooruitgang is de LED lamp. Het meeste onderzoek wordt uitgevoerd om een uitweg te bieden voor het verbeteren van de prestaties van een bestaande faciliteit of om een nieuw product te vinden dat zuiniger en efficiënter is dan de bestaande faciliteit.

 

Positieve aspecten van LED lampen

LED-lampen zijn ontwikkeld ter vervanging van gloeilampen en halogeen lampen omdat zij energie besparen, hun efficiëntie is bijna twee keer dat van normale spaarlampen en zij bevatten geen schadelijke stoffen zoals kwik. Bovendien, zijn deze lampen milieu vriendelijk omdat ze gerecycled kunnen worden. De duurzaamheid en de levensverwachting van LED-lampen is in de regio van 50.000 uur, dat is veel hoger dan die van de eerdere lampen. Zodra u led lampen heeft geïnstalleerd, kunt u over eventuele kosten van het vervangen vergeten voor de nabije toekomst.

 

Energiebesparende functie

De eerdere gloeilamp of halogeen lampen gebruikt om een grote hoeveelheid energie door hitte te verdrijven. Dit betekende dat de elektriciteitsrekening onnodig hoog was. LED-lampen zijn gemaakt na een heleboel onderzoek om te elimineren dat de energie wordt verspild als gevolg van Verwarming, dit heeft geleid tot de oprichting van de nieuwste innovatieve LED lampen die geen warmte produceren en daarom veel minder energie gebruiken voor het verlichten van een kamer.

LED-lampen gebruiken 90% van de elektrische energie tov halogeen lampen om licht te produceren. In het geval van LED-lampen, die licht emitterende diodes gebruiken voor de productie van licht, wordt bijna de gehele elektrische energie omgezet in licht energie zonderenergie  te verspillen  aan verwarming. Met behulp van GU10 LED spots bespaart u 80% van uw vorige elektriciteitsrekening. Met behulp van LED-lampen kunt u ervoor zorgen dat u bijdraagt tot de vermindering van de wereldwijde opwarming van de aarde omdat geen verwarming van de lamp wordt afgevoerd in de atmosfeer.

 

Kosten Aspect

LED-lampen zijn duurder dan de halogeen lampen, maar het is bijna een eenmalige kost omdat deze lampen een lange levensduur hebben, wat betekent dat ze niet hoeven te worden vervangen voor een lange periode. De extra initiële kosten zullen gemakkelijk worden terug betaald door zichzelf door de jaren heen. Bovendien, aangezien deze lampen zo weinig energie gebruiken, zijn ze milieuvriendelijk en veroorzaken geen verontreiniging. De LED-lampen hebben standaard lamp fittingen en kenmerken waardoor ze gemakkelijk te installeren zijn en overal zijn te vervangen.

 

GU10 LED spots

GU10 LED spots zijn de meest voorkomende vervanging LED lampen. Hoewel ze gelijkaardig zijn aan de normale LED lampen, hebben zij vele soortgelijke LED-verlichting in een fitting geplaatst. GU10 led spots hebben een specifiek type van bevestigingsschroeven en in de meeste landen zoals het Verenigd Koninkrijk, Nieuw-Zeeland en Australië; is de standaard bevestigen de bajonetvatting. Deze soorten LED lampen worden meestal gebruikt in kantoren, winkels, commerciële ruimten en showrooms. Ze zijn hoog in stijl en efficiëntie.

Gu10 led spots gebruiken dioden zonder energie te verspillen voor de productie van licht. Ze zijn milieuvriendelijk, omdat zij niet geen warmte produceren.

 

Voor meer info : http://www.leds-depot.be/