Kwaliteitsplein
Webdesign

Webdesign bureau

Zojuist ben ik op zoek gegaan naar een webdesign bureau. Voor mijn bedrijf wil ik namelijk een website laten maken. Over mijn bedrijf later meer. Daarom ben ik dus op zoek gegaan naar webdesigners, die voor mij een mooie website kunnen maken.

Googelen op webdesign bureau

Vervolgens ben ik gaan Googelen op webdesign bureau. Dit omdat ik geen kennis heb in het wereldje van websites laten maken. Ik zag meerdere webdesign bureau’s voorbij komen, maar vond die prijzen allemaal eigenlijk behoorlijk hoog liggen. Totdat ik SiteToGo tegenkwam. Daar betaal je voor een website de standaardprijs van €450,-. Geen rare dingen die ze verbergen in kleine lettertjes. Maar gewoon een goede website. Hier kwam ik achter toen ik bij de website voorbeelden van hun ging kijken. Ik zag de meest mooie websites voorbij komen. En allemaal heel erg verschillend! Ook al maken ze gebruik van templates. Op die manier hebben ze de basis van de website al klaar en hoeven ze alleen maar de website in de huisstijl te zetten. Zo kunnen zij er ook voor zorgen dat de website al binnen één week snel af is!

Ook plaatsen zij de teksten voor je en zetten zij de afbeeldingen erin.

Mijn bedrijf

Na mijn middelbare school ben ik naar het mbo sportcollege gegaan. Hier ben ik na 3 jaar geslaagd. Vervolgens ben ik fysiotherapie gaan studeren op het hbo. Nadat ik ook hier was geslaagd, ben ik gaan werken bij een fysiotherapeut. Echter ben ik hier nu niet meer werkzaam en heb ik plannen om mijn eigen bedrijf op te starten. En daar heb ik natuurlijk ook een website voor nodig.

Ik heb mijn website laten maken door webdesign bureau SiteToGo. En hij is heel erg mooi geworden! Ook is hij hier in de regio goed vindbaar in Google. Dit levert mij weer extra klanten op!

 

Voor meer info : http://www.sitetogo.nl/