Kwaliteitsplein
Adverteren

Bierglazen aan de jarige cadeau geven

Binnenkort is er weer iemand jarig. Dit kan iemand in de familie zijn of een goede maat van je. Er is alleen één probleem en dat is dat je maat geen hobby’s heeft. Het is dan lastig om een cadeau te vinden om te geven. Soms kom je er ook nog eens net te laat achter dat iemand deze week al jarig is. Dit betekent dat je heel snel een cadeau moet gaan vinden. Alleen wat moet je in hemelsnaam geven aan iemand zonder hobby’s? Bierglazen is een goed begin om aan iemand te geven die jarig is. Vooral als het een echte bierliefhebber is.

Drinkt jouw maat nog steeds uit een flesje? Tijd voor echte bierglazen

Het niveau van bier drinken is de laatste tijd hard gegaan. Vroeger dronken we gewoon een goedkoop pilsje uit de supermarkt. Maar tegenwoordig durven we eindelijk verder te gaan en willen zelfs investeren in speciaal bier. Nou doet je maat hier aan mee, maar drinkt hij nog steeds uit de fles. Dit ziet er misschien stoer uit, maar je doet je speciaal biertje hier echt tekort mee. Bierglazen zijn een mooie manier om je bier wel te geven wat je zoekt. Reden genoeg om eens te investeren in een jarige.

Bierglazen met een speciaal biertje cadeau geven

Als je maat echt lollig uit de hoek wil komen om jouw zuur bedachte cadeau, dan gaat hij zeuren dat hij de inhoud mist. Dit kan je heel mooi voor zijn door ook meteen een paar biertjes erbij cadeau te geven. Je hebt zo bierglazen met een speciaal biertje in huis. Eventueel kunnen we ze zelfs nog op een pallet voor je zetten. Je hebt zo een stoer cadeau om te geven aan een echte bierliefhebber. Eindelijk ben je er zo uit wat je iemand cadeau kan geven voor z’n verjaardag.

Komt hij toch niet van het flesje af? Bierglas in fles is de oplossing

Ondanks al je pogingen komt je maat toch niet van dat flesje af. Een grappige oplossing zijn bierglazen waarbij de fles in het glas zit. Het is een dubbelwandig glas dit heeft ook nog eens als voordeel dat de bier gekoeld blijft. Je hoeft zo niet steeds naar de koelkast toe te lopen om je biertje te koelen. Daarnaast is het gewoon een hartstikke leuke gadget om cadeau te geven. Je kan zo meteen een dikke knipoog uitdelen dat hij nog steeds uit het flesje kan drinken, maar wel met een echt bierglas.

Voor meer info : https://www.bierglazenshop.nl/